Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE i la Plataforma per la Reforma Educativa col•laboraran en propostes per millorar l’educació

reunió Plataforma EducacióLa portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Francina Armengol, ha encapçalat la reunió mantinguda amb una representació de la Plataforma per la Reforma Educativa  on s'ha acordat treballar de forma conjunta en propostes per millorar l'educació.

La reunió ha servit per intercanviar postures sobre diferents temes a la vegada que els representants de la Plataforma per la Reforma Educativa han volgut fer arribar als membres del PSIB-PSOE els motius per als quals han trencat la col·laboració amb el Govern Bauzá.

A més d'Armengol, han assistit a la reunió per part del Grup Socialista la portaveu en la comissió d'Educació, Cristina Rita, i els diputats Lluís Maicas i Esperança Marí. La Plataforma per la Reforma Educativa ha estat representada pel president del Cercle d'Economia, Alexandre Forcades, Jaume Ribas, president de la COAPA, i Tomeu Cantallops.

La portaveu socialista ha traslladat als membres de la plataforma l'oferiment de treballar conjuntament diferents propostes i iniciatives en favor de l'educació i per lluitar contra el fracàs escolar.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube