Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE manifesta el seu "rebuig absolut" a les intencions de Gallardón d’eliminar els partits judicials

Pilar Costa FSELa portaveu del PSIB-PSOE, Pilar Costa, ha manifestat el "rebuig absolut" a la proposta del ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón de recentralitzar els partits judicials de les Illes, eliminant els actuals partits d'Inca, Manacor, Eivissa i Menorca.

La futura Llei de Planta i Demarcació, que està preparant el Govern Central, tendria aquestes conseqüències, el que suposa "un desconeixement total de la realitat pluri-insular de les nostres illes".

A l'espera de conèixer el veritable abast de la reforma que proposa Ruiz-Gallardón, Pilar Costa ha manifestat el seu desig que "la totalitat de partits polítics d'aquestes illes, inclòs el PP, continuïn defensant un model descentralitzat de la justícia, per tal de donar una millor resposta a les necessitats de la nostra ciutadania".

Costa considera que la proposta de Gallardón és "un més del cúmul de despropòsits d'aquest ministre en matèria de Justícia", com ha fet anteriorment amb les taxes judicials i altres reformes legislatives que s'han tirat endavant "amb tothom en contra, sense cap diàleg ni consens". 

La dirigent socialista ha criticat que "en comptes d'avançar en la descentralització, ens topam amb una proposta que ens fa retrocedir en el sentit contrari, centralitzant a Palma tots els partits judicials de les illes". La portaveu del PSIB-PSOE ha apel·lat a la unanimitat amb el PP respecte a la necessitat de descentralitzar l'administració de Justícia a les diferents illes, com s'havia vist amb votacions anteriors al Parlament respecte a la creació del partit judicial de Formentera.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube