Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE reclama al Govern Bauzá que deixi de maltractar l’Hospital d’Inca i als seus professionals

Hospital Inca Thomas i RamisEl diputat i portaveu adjunt socialista, Vicenç Thomas, ha denunciat el menyspreu i marginació al que sotmet el Govern Bauzá a l'Hospital d'Inca i ha reclamat que deixi de maltractar-lo.

"El Govern Bauzá ha de deixar de maltractar aquest hospital i als seus professionals, que els deixi fer feina per donar un bon servei a la gent d'Inca i a tots els ciutadans de la comarca" ha afirmat el dirigent socialista.

Thomàs ha denunciat que "l'hospital d'Inca ni te el pressupost que toca ni el personal que necessita" i ha posat com exemple de menyspreu i mala gestió els sis directors gerents que el PP ha col·locat al capdavant d'aquest equipament en només dos anys. "A dia d'avui, l'hospital d'Inca no té ni director de gestió, ni contracte de gestió ni sap quins objectius ha de complir" ha dit el portaveu socialista just davant les portes del recinte hospitalari.

Thomàs ha fet aquestes declaracions acompanyat del portaveu municipal d'Inca, Xavier Ramis, i d'altres càrrecs socialistes de municipis de la zona com Santa Margalida, Pollença i Búger, entre altres, que han denunciat aquest menyspreu en un acte públic davant l'hospital.

Des del PSIB-PSOE, Thomàs i Ramis han criticat la decisió del Govern de tancar un quiròfan i 18 llits d'hospitalització durant els mesos d'estiu, que afectaran directament a la qualitat assistencial que rebran tots els ciutadans de la zona. Els dirigents socialistes han recordat que l'Hospital d'Inca presenta problemes de colapse i llistes d'espera durant tot l'any – més de 1.500 persones en llista d'espera per una intervenció quirúrgica- i que en els mesos d'estiu la població augmenta més, pel que "els retalls i les mesures introduïdes pel Govern encara empitjoraran el servei i l'atenció mèdica" ha criticat Ramis. Per la seva part, Thomàs ha advertit que "menys personal i menys activitat hospitalària programada farà que encara pugin més les dades de les llistes d'espera".

El portaveu municipal d'Inca, Xavir Ramis, ha lamentat "l'atac al qual el PP està sotmetent a l'hospital, amb continus retalls en personal i recursos que provoquen un desprestigi d'aquest equipament amb la única voluntat per part del Govern de la seva privatització". Ramis ha recordat que l'hospital d'Inca "va néixer fruit de la demana ciutadana de tota la comarca que va reclamar durant anys aquest equipament". El portaveu municipal ha recordat que els perjudicats per aquesta política del Govern són tant els usuaris com els treballadors de l'hospital, i en aquest sentit ha recordat el document signat la passada setmana per més de 300 professionals on criticaven la política del Govern cap a l'hospital.

"El PP torna a prioritzar els retalls i l'estalvi econòmic per sobre de la salut de les persones", ha afirmat Thomàs qui ha retret "la manca d'interès i un menyspreu per part del Govern cap a aquest hospital".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube