Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE col•labora en un projecte solidari per portar aigua potable al campament sahrauí de Smara

foto web acte sahrauísLa secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha fet efectiva la donació de 5.000€ a l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí per col·laborar en el projecte de conducció i distribució d'aigua potable pels refugiats als campaments sahrauís de Smara.

Armengol ha fet l'acte de lliurament simbòlic a la presidenta de l'Associació, Catalina Rosselló, que ha estat acompanyada pel delegat del Front Polisari, Mohamed Mustafa.

Armengol i Rosselló han destacat que amb aquesta aportació econòmica es podrà fer realitat el projecte de conducció d'aigua potable al campament de Smara amb una mànega  de sis quilòmetres i del que es beneficiaran més de 5.000 famílies. La iniciativa per fer efectiu el projecte va sorgir el passat mes d'abril quan una delegació de diputats de les Illes varen visitar aquesta zona i des del PSIB-PSOE es va assumir el compromís de col·laborar amb el projecte per dur aigua potable al campament de Smara.

La donació dels 5.000 euros ha estat possible després d'una campanya de recaptació organitzada pel PSIB-PSOE i que ha comptat amb la participació de centenars de voluntaris que han col·laborat econòmicament en el sorteig d'un quadre de l'artista Ramon Canet.

A l'acte de lliurament també han assistit les diputades del Grup Socialista, Conxa Obrador i Pilar Sansó i el membre de l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí, Manolo Mulet.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube