Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE acusa al PP de “continuar posant censura prèvia” amb la nova proposta de la Llei de Símbols

Vicenç Thomàs declas 3 ABRILVicenç Thomàs, diputat i portaveu adjunt del Grup Socalista, ha afirmat que la "censurà prèvia continuarà vigent en el nou text de la llei de Símbols".

Thomàs ha dit que de confirmar-se la redacció que proposa ara el Consell Consultiu en el seu dictamen de la llei "queden clares les pressions polítiques que ha fet el Govern del PP al Consell Consultiu per fer una modificació que pretén no caure en la inconstitucionalitat però que continua posant la censurà prèvia".

El diputat socialista ha valorat així les informacions aparegudes sobre la modificació del text de l'article 4.3 de la Llei de Símbols que possiblement proposarà ara el Consell Consultiu i que pot acabar prohibint el llaços a les façanes dels centres educatius. Thomàs ho ha qualificat de "fet molt greu ja que vulnera un dret fonamental com és el de la llibertat d'expressió, molt preuada amb els temps que corren", ha afirmat en els passadissos del Parlament després de la reunió de la Junta de Portaveus.

"Parlament obert o tancat segons els interessos del PP"

Per altra part, Thomàs ha criticat una vegada més la postura del PP d'impedir a l'oposició realitzar la seva tasca de control al Govern, bloquejant la convocatòria de plens extraordinaris. "El PP utilitza el Parlament quan l'interessa i per el que l'interessa", ha dit Vicenç Thomàs ja que "obre o tanca les portes de la Cambra segons els seus únics interessos". En aquest sentit ha recordat la convocatòria de fins a tres plens extraordinaris el proper dimarts per convalidar tres decrets lleis del Govern, "assumptes sense cap urgència ni cap necessitat per aquests mesos i en canvi veta la celebració de plens que reclama l'oposició per controlar a l'Executiu i debatre temes d'especial interès", ha recriminat Thomàs.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube