Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE contra la creació d’un consorci que crea duplicitats i obre la porta a la privatització dels serveis socials

Acte contra consorci sociosanitariEl PSIB-PSOE s'ha adherit al grup contra el consorci Sociosanitari creat pel Govern Bauzá i del que també formen part els sindicats UGT, CC.OO., CSIF, el Col·legi Oficial de Treball Social, Pro Social, la Federació de Pensionistes i el grup MES.

Una representació de càrrecs d'aquestes entitats han participat en l'acte públic convocat per donar a conèixer el manifest redactat i que ha tengut lloc, de forma simbòlica, davant les portes de la residència de Sant Miquel de Palma. Vicenç Thomàs, portaveu adjunt parlamentari, la diputada Conxa Obrador i Jaume Garau, portaveu al Consell de Mallorca, han estat els representants socialistes que han assistit a la presentació.

Durant la lectura del manifest s'ha destacat que la creació del Consorci Sociosanitari és una amenaça als serveis socials per què va contra tots els professionals i principalment contra tota la ciutadania, ja que està pensat per a la privatització de tots els serveis d'atenció a la dependència, residències de gent gran o de discapacitats. A més, s'ha destacat que la privatització suposa un negoci econòmic però un empitjorament en la qualitat del servei, amb més copagaments i una pujada de tarifes en perjudici d'usuaris i famílies.

Els assistents a l'acte de presentació d'aquest grup en contra del Consorci han destacat que la seva creació és innecessària, allunya els serveis socials de la ciutadania, crea duplicitats i a més servirà per a nomenar més càrrecs polítics –crea sis alts càrrecs polítics amb la seva retribució- que actuaran com a comissaris polítics en cada una de les Illes per a controlar els serveis socials.

Finalment, el manifest recorda que el consorci és una amenaça cap els professionals, ja que s'empitjoraran les condicions de feina dels treballadors i crearà diferències entre ells, tant retributives com de condicions laborals.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube