Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE lamenta que el PP impedeixi la compareixença del conseller Company sobre el incendi

Armengol 060213 Francina Armengol: "Hem demanat la compareixença del conseller de Medi Ambient per explicar els efectes mediambientals devastadors d'aquest incendi, les tasques de prevenció que es varen fer i com l'hem de reforestar i repoblar en el futur".

La portaveu parlamentària socialista, Francina Armengol, ha lamentat que el Partit Popular hagi impedit la compareixença conseller d'Agricultura i Medi Ambient, Biel Company, davant la Diputació Permanent del Parlament de les Illes Balears per explicar els efectes mediambientals devastadors del incendi que es va iniciar a Andratx divendres passat i que ha afectat a més de 1.800 hectàrees de la Serra Tramuntana.

"Des del Grup Socialista,  havíem sol·licitat la compareixença urgent per parlar de tres coses: de la prevenció dels incendis, de com fer-los front en el moment en què es produeixen, i del què s'ha de fer després, de com repoblar, com reforestar i com tornar a posar en valor el paisatge desprès d'un incendi d'aquestes característiques", ha explicat Armengol, després de la Junta de Portaveus que avui s'ha reunit al Parlament.

La portaveu ha explicat que el PP no ha volgut la compareixença del conseller Company i tampoc ha explicat perquè. Armengol considera que "el Sr. Company no té cap problema en poder venir al Parlament" i no entén perquè el PP no el deixa venir al Parlament a explicar la seva feina i les seves gestions de passat i, sobre tot, de futur.

"Ho hem dit moltes vegades, el paisatge de la Serra de Tramuntana és clau per a l'illa e Mallorca. Només fa tres anys que la tenim reconeguda com a Patrimoni de la Humanitat, i és molt important des del punt de vista paisatgístic, turístic i mediambiental", ha argumentat Armengol.

Dijous, 1 d'agost, els socialistes tornaran insistir perquè comparegui Company, durant  la reunió de la Junta de Portaveus que es celebrarà abans de la Diputació Permanent. La consellera d'Administracions Públiques, Núria Riera, sí compareixerà dijous, a petició pròpia, davant la Diputació Permanent.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube