Imprimeix
PDF

Armengol obre a la participació ciutadana les preguntes que formula a Bauzá en el Parlament

Fas partit 2anys La portaveu parlamentària recull les propostes a través del seu mur de facebook i compte twitter.

Francina Armengol, la portaveu parlamentària socialista i secretària general del PSIB-PSOE, ha començat a recaptar propostes i idees de la ciutadania a través del seu mur de Facebook i el seu compte de Twitter.  "Bon dia seguidors! Dimarts dia 17 recomencen els plens al Parlament. Es fan cada dimarts i a cada ple puc formular una única pregunta al President Bauza.  M'agradaria compartir amb tots els q ho trobeu oportú la decisió sobre quines qüestions trobau interessants que pugui formular al President", ha dit Armengol avui matí al seu mur.

La socialista ofereix que "si voleu participar, si voleu fer-me arribar les vostres inquietuds i propostes, estaré encantada de rebre suggeriments al facebook i al twitter sobre què demanaríeu al President".

Armengol ha anunciat també que, cada setmana, donarà comptes de com ha anat el plenari, penjant a les xarxes socials la pregunta feta i la resposta del President. "Crec que pot esser una bona fórmula per donar comptes i compartir la tasca política",ha apuntat.

Amb aquesta iniciativa, Armengol vol obrir la tasca del Grup Parlamentari Socialista a la participació ciutadana, una primera passa dintre de l'objectiu del PSIB-PSOE de fomentar la transparència i la participació del la ciutadania en la tasca de proposta i control al Govern.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube