Imprimeix
PDF

Armengol anuncia que “el PSIB-PSOE derogarà el TIL quan governi en la propera legislatura”

reunió Educació PSIB-PSOELa secretària general ha fet aquest anunci en la reunió del Grup de Treball d'Educació del PSIB-PSOE que s'ha reunit avui per començar a elaborar una alternativa al Decret de Tractament Integral de Llengües del PP.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, s'ha compromès a la derogació del TIL en la propera legislatura. Armengol ha dit que "el PSIB-PSOE derogarà el Decret de Tractament Integral de Llengües quan governi la propera legislatura" i ha afegit que "ja estam treballant en una alternativa basada en el diàleg i consens per garantir l'aprenentatge d'una llengua estrangera sense que vagi en detriment de la llengua pròpia".

Armengol ha fet aquest anunci durant la reunió del Grup de treball d'Educació del PSIB-PSOE que s'ha reunit avui horabaixa i que ha aplegat a més d'una cinquantena de militants i simpatitzants socialistes vinculats amb el món educatiu. La secretària general socialista ha avançat que aquest grup elaborarà les bases a una alternativa al TIL "pactada i consensuada amb la comunitat educativa" i que es presentarà de cara a les properes eleccions.

Des del PSIB-PSOE, Francina Armengol ha exigit a Bauzá "que deixi immediatament aquestes polítiques d'imposició i de destrucció de l'educació pública".

El Grup de Treball d'Educació del PSIB-PSOE s'ha reunit per debatre i analitzar l'inici de curs 2013-2014 marcat per l'anunci de vaga indefinida i "davant l'enorme crispació i enfrontament que el Govern Bauzá ha creat amb el món educatiu", ha explicat Armengol. La reunió ha comptat també amb la participació de la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Sílvia Cano.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube