Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE exigeix la dimissió immediata de tot l'equip directiu de la Conselleria d'Educació

FAS 22 juliol Francina Armengol: "Bauzá ha de donar la cara i explicar a tots els pares i mares d'aquesta comunitat autònoma què farà ara amb aquest desgavell i caos absolut a una setmana del inici de curs."

El PSIB-PSOE ha exigit avui la dimissió immediata de tot l'equip directiu de la Conselleria d'Educació, poc després que el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears hagi suspès cautelarment l'aplicació del Decret TIL. " Aquesta consellera que no té pla B, ni tenia pla A, ni C , no pot seguir al capdavant de la Conselleria ni dos segons més. Amb ella se'n ha d'anar l'instigador de la normativa, que és el Sr. Estarellas", ha opinat la portaveu parlamentària socialista, Francina Armengol.

La socialista ha exigit també al president Bauzá "que surti a donar la cara i expliqui a tots els pares i mares i als professors d'aquesta comunitat autònoma què farà ara amb aquest desgavell i caos absolut, a una setmana del inici de curs". "Estam davant d'una situació d'extrema urgència per una decisió personalísima del president Bauzá. Aquesta situació ha estat provocat únicament per la seva forma de governar", ha explicat. Una forma de governar "des de l'autoritarisme, des del no dialogar ni consensuar amb ningú, de despreciar als que pensen diferent i el no comprendre moltes qüestions pròpies de la nostra comunitat autònoma", ha apuntat.

Armengol ha denunciat que el Govern governa "a cop de timó, a cop de decisió personal, i d'ideologia retrògrada" i que ha imposat de forma autoritària un decret totalment en contra de tota la comunitat educativa, dels pares i mares, dels mestres, dels directors, dels sindicats, etcétera.

La decisió dels tribunals és de suspensió cautelar, no cautelarísima, i per tant això no es resoldrà en uns pocs dies.  "Què han de fer ara els pares i mares que ja han comprat els llibres, que costen molt de doblers, i pot ser ara els hauran de comprar per segona vegada?", ha demanat la portaveu socialista.  

Armengol ha recordat que el PSIB-PSOE ha demanat tot l'estiu la celebració d'un plenari extraordinari per parlar d'educació, ha demanat la compareixença del president Bauzá i de la consellera Camps. Ha demanat la convocatòria de la mesa d'Educació i que es dialogues amb els sindicats. "I què ha fet el Govern? Ignorar-ho tot i convocar els sindicats només dia 1 de setembre", ha recordat.

Ni Camps ni Bauzá han donat cap resposta a una situació d'incendi que afectarà a 36.000 alumnes que comencen les classes la setmana que ve. "El Govern és el responsable d'aquesta situació. Bauzá no es pot seguir amagant i dedicant-se als seus negocis privats i als seus propis assumptes", ha dit Armengol.  "No sabem a què es dedica, però està clar que els problemes de la ciutadania ni l'ocupen ni el preocupen", ha afegit.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube