Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE no descarta cap acció ni política ni legal per aturar l'atac del PP a la democràcia

logo ok El PSIB-PSOE considera que la decisió del Govern Bauzá fer un decret llei per botar-se  la suspensió cautelar decretada pel Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears contra l'aplicació del decret TIL "és un atac frontal a la independència del poder judicial, un atac a l'estat de dret".

Així ho ha explicat la secretària general i portaveu parlamentària socialista, Francina Armengol, qui avui matí ha demanat la dimissió immediata de tot l'equip directiu de la Conselleria d'Educació.

"El Govern Bauzá es bota totes les línies vermelles possibles", ha valorat Armengol. La socialista ha anunciat que, si el Govern "aprova una llei per botar-se les decisions del Tribunal Superior de Justícia, el Partit Socialista no descarta cap acció ni política ni legal per aturar aquest atac brutal a la democràcia".

Armengol ha demanat al Govern que aturi "aquesta barbaritat, que abandoni aquesta forma de fer política des de la prepotència, la imposició i l'autoritarisme, i que vagin  cap a la feina del seny i el diàleg que no s'hauria d'haver perdut."

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube