Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE diu que “ni Rajoy es creu a Bauzá amb el seu discurs de la recuperació econòmica”

Marc Pons Ple Parlament webEl diputat del Grup Socialista, Marc Pons, ha qualificat de "molt mala notícia" la reducció de l'aportació econòmica del Govern Central a les Illes Balears de 42 milions d'euros per l'any 2014.

Pons ha exigit més contundència al president Bauzá en la defensa dels interessos dels ciutadans de les Illes Balears i ha manifestat "que no pot tornar a claudicar davant aquest nou atac del Govern Rajoy".

Pons ha reaccionat així a les informacions que apunten a un retall en un 2,11% en el finançament que reben les Illes a causa de la davallada de les previsions recaptatòries del ministeri d'Hisenda. Des del Grup Socialista, Pons ha afirmat que "aquesta previsió a la baixa en la recaptació per imposts que ha fet el Govern Central demostra que ni Rajoy es creu el discurs triomfalista de Bauzá de que estam en la recuperació econòmica". Pel diputat, "estam davant una greu contradicció en el discurs del Govern que ven recuperació quan encara estam en plena crisi econòmica, com ho demostra aquesta rebaixa en la previsió d'ingressos per recaptació tributària".

Des del Grup del PSIB-PSOE, Marc Pons ha retret l'actitud de Bauzá de claudicar un cop més davant aquest nou retall en el finançament. "Les Illes Balears som la Comunitat Autònoma més castigada pel Govern Central del PP" ha dit Pons qui ha recordat que amb els pressupost del 2013 "Rajoy ja ens va situar a la coa d'inversions". El diputat socialista lamentat l'actitud poc reivindicativa del Govern Bauzá per defensar les Illes davant Rajoy i ha avançat que aquest retall de 42 milions d'euros en finançament a les Illes "el pagaran tots els ciutadans amb nous retalls".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube