Imprimeix
PDF

Thomàs: "El PP llança una cortina de fum per no parlar de la situació econòmica o del caos al inici de curs"

Thomàs web rdp El PSIB-PSOE considera radical i poc seriosa la proposta del PP, que persegueix eliminar garanties i controls al Govern.

El PSIB-PSOE considera que la proposta presentada avui pel president Bauzá per reduir el nombre de diputats a la Cambra autonòmica és una cortina de fum. "Bauzá no vol parlar del què interessa als ciutadans, no vol parlar d'economia ni d'atur, i tampoc vol parlar de la conflictivitat davant l'inici de curs", ha explicat el portaveu parlamentari adjunt socialista, Vicenç Thomàs.

"El Govern del PP de Bauzá, que s'ha caracteritzat per eliminar tot tipus d'organismes de garanties i de control, ara vol eliminar representants dels ciutadans, que tenen la funció de controlar l'acció de govern i presentar alternatives", ha explicat Thomàs. En només dos anys, el PP ha eliminar el Consell Econòmic i Social, el Consell de la Joventut i la defensora dels usuaris de la sanitat pública, i ara pressiona el Consell Consultiu i ofega Sindicatura de Comptes

Considera Thomàs que "un Govern que governa a cops de decret llei i que està llevant garanties i drets, té molt poca legitimitat per proposar aquests canvis tan radicals que només pretenen ofegar els mecanismes de control i garanties a nivell parlamentari."

Sense conèixer en detall la proposta del PP, perquè de moment no l'han fet arribar al principal grup de l'oposició, Thomàs ha opinat que pot ser hi ha formes de ser més eficients econòmicament sense retallar en democràcia ni en controls.  

 "No pot ser que un diputat hagi de tenir la seva feina i després, si té unes hores lliures, les dediqui a representar a la ciutadania. Així és difícil fer control al Govern ni proposar alternatives", ha apuntat. Thomàs ha recordat també que el PP és el partit que ha institucionalitzat cobrar sous i sobre sous, cosa que li lleva legitimitat per voler, ara, eliminar el sou dels representants públics.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube