Imprimeix
PDF

Armengol exigeix Bauzá una reunió immediata i urgent per desbloquejar la vaga educativa

jornadesparlamentàries2013En les Jornades Parlamentàries, la portaveu socialista anuncia que "totes les lleis imposades pel Govern del PP en aquesta comunitat autònoma tenen data de caducitat i en dos anys les derogarem."

La portaveu parlamentària socialista i secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha enviat una carta al president Bauzá per demanar-li la convocatòria d'una reunió d'urgència amb totes les parts implicades per desbloquejar la vaga indefinida convocada en el sector educatiu a partir de dilluns. "Li demano al president Bauzá, que ha estat el gran absent en tot aquest problema i també en la solució, que convoqui aquesta reunió immediata i urgent per desbloquejar la vaga convocada per dilluns", ha dit Armengol, en una roda de premsa amb motiu de les jornades parlamentàries del Grup Socialista, celebrades avui.

"Avui no és un dia normal, és un inici de curs crispat per culpa del president Bauzá", ha explicat la portaveu socialista. Armengol ha acusat el president d'haver "creat un problema molt greu en el sector educatiu, però no dóna la cara per intentar solucionar-lo. Bauzá no ha mogut ni un dit davant la vaga indefinida que comença dilluns."

"Una vaga indefinida és un fet històric mai vist a les Illes Balears", que ha provocat mota crispació i incertesa a tota la comunitat educativa, ha dit. Armengol ha reiterat la postura del Partit Socialista, que és "Anglès sí, però així no" i ha tornat demanar consens i diàleg per aturar la vaga.

Per al nou curs polític que ara comença, Armengol ha anunciat una oposició més dura i contundent, i un reforç de la feina de proximitat amb la ciutadania per treballar una alternativa clara i creïble a les polítiques del Partit Popular. "Bauzá ha creat a Balears més desigualtats de les que havia. Ha retallat en drets socials, en drets laborals, en drets educatius", ha explicat Armengol.

El PSIB-PSOE considera que el president Bauzá "ha trepitjat totes les línies vermelles d'allò que ens una a les Illes Balears", i ha governat durant dos anys a cop de decret llei, amb un atac frontal a la democràcia i contra tothom. Armengol ha anunciat que "totes les lleis imposades pel Govern del PP en aquesta comunitat autònoma tenen data de caducitat i en dos anys les derogarem". "Derogarem aquesta forma de fer política, d'imposar lleis totalment abusives a tots els sectors clau de les Illes Balears", ha apuntat.

La portaveu parlamentària ha assenyalat com a fites importants dels propers mesos el Debat de l'Estat de la Comunitat per poder parlar de la situació actual política, social i econòmica a Balears. També centraran el proper període de sessions el debat del Pressupost de la CAIB per al 2014 i els Pressuposts Generals de l'Estat 2014. "Volem saber què ha fet el president Bauzá perquè Rajoy no ens torni deixar a la coa de les inversions de tota Espanya", ha dit Armengol.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube