Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE creu que el fort augment del deute amb el Govern Bauzá demostra el fracàs absolut de la política econòmica del PP

Marc Pons parlamentMarc Pons: "Les retallades en educació i en sanitat i l'austeritat suïcida del PP han fet patir a la ciutadania i han fracassat en la contenció del deute, que arriba ara a xifres històriques".

El fort augment del deute de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, que ha pujat en 1.457 milions d'euros des que governa el president Bauzá, demostra el fracàs absolut de les polítiques econòmiques del PP a la nostra comunitat autònoma.

Les noves dades del Banc d'Espanya situen el deute de les Illes Balears en el seu màxim històric, amb 5.889 milions d'euros, dels quals 1.457 milions han estat generats pel Govern del president Bauzá. "Aquestes xifres històriques demostren que tota la política d'austeritat, d'ofegar als ciutadans i de retallar tots els serveis públics que ha duit a terme el Govern del PP, amb el únic objectiu de limitar el deute i el dèficit, ha fracassat", ha valorat el diputat socialista Marc Pons.

Pons ha assenyalat que "trimestre  rere trimestre, el deute es va incrementant de cada vegada més. I això no s'aturarà aquí." El deute suposa ja el 22,1% del PIB de la comunitat autònoma. "A les Illes Balears mai havíem arribat a xifres de deute tan altes com ara. Són les xifres de deute més altes de tota la història", ha explicat.

El PSIB-PSOE considera que, amb aquesta política d'austeritat i més austeritat, amb les retallades que s'han fet i es segueixen fent en educació, en sanitat i en serveis socials, entre d'altres, el PP no ha aconseguit més que fer patir a la ciutadania, i ha fracassat en la contenció del deute. "On és la gran gestió econòmica del president Bauzá? ", ha apuntat Pons.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube