Imprimeix
PDF

Armengol: "Bauzá només encerta quan rectifica per això ha de retirar també el TIL"

Armengol 060213La portaveu del Grup Parlamentari, Francina Armengol, ha afirmat que les polítiques del Govern Bauzá només han servit per crear conflictes que només es resolen quan es rectifica i es retiren.

"Bauzá només encerta quan rectifica" ha dit Armengol qui ha recordat que "Bauzá va crear un conflicte amb la decisió de tancar dos hospitals fins que el Govern va rectificar; va crear un conflicte amb els metges amb el tema dels complements fins que el Govern va rectificar; i va crear un conflicte amb tot el sector econòmic i els consumidors de les Illes amb tres nous imposts fins que el Govern ha rectificat". La portaveu socialista ha reclamat per això al Govern Bauzá que cessi el conflicte amb el sector educatiu, rectifiqui i retiri també el projecte del TIL que ha abocat a una vaga a l'educació.

rmengol ha fet aquestes declaracions arrel de la rectificació del president Bauzá que ha anunciat la retirada dels imposts sobre els envasos, rent a cars i grans superfícies impulsada pel seu propi Govern. A la sortida de la reunió de la Junta de Portaveus, Armengol ha manifestat el desig que rectifiqui com ha fet en totes aquestes ocasions i s'ha preguntat "quans de conflictes ha creat Bauzá amb les seves decisions mal planificades, ineficaces i sense cap solvència".

La portaveu socialista ha denunciat la política del PP "de rompre els consensos mínims de convivència a les Illes" i ha advertit que "tanmateix si Bauzá no retira el TIL, tal i com l'hi demana tothom, seran les urnes les qui el derogaran en dos anys".

El PP tensa el Parlament

Per altra part, Armengol ha aprofitat la seva compareixença davant els mitjans al finalitzar la Junta de Portaveus per denunciar l'actitud del PP "de voler tancar la boca a l'oposició i voler ofegar el debat en el Parlament sobre temes d'interès ciutadà" després que hagi bloquejat una interpel·lació a la consellera d'Educació sobre el conflicte educatiu. La portaveu socialista ha explicat la petició per celebrar plens matins i horabaixa per a poder debatre les 14 proposicions de llei dels grups de l'oposició que no podran tramitar-se si no s'amplia la celebració de plens.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube