Imprimeix
PDF

Vicenç Thomàs: "El PP ha convertit la marea verda en un tsunami que ja no té marxa enrere"

Thomàs i Maicas en RdP webEls socialistes demanen la dimissió de la consellera Camps i tot el seu equip, davant la reprovació massiva del carrer a la política educativa i les imposicions del Govern.

El PSIB-PSOE considera que la participació massiva de la ciutadania en les manifestacions d'ahir a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera és "un punt d'inflexió" clar en la lluita de la comunitat educativa en contra de la política educativa del Govern. "El PP ha convertit la marea verda en un tsunami que ja no té marxa enrere", ha valorat avui el portaveu parlamentari adjunt socialista, Vicenç Thomàs.

"Ahir el carrer va reprovar massivament la política educativa i les imposicions de Bauzá, de Camps, d'Estarellas i del seu equip. Els va donar una lliçó històrica de mobilització cívica i va dir 'basta'" , ha explicat Thomàs. El diputat Lluís Maicas, per la seva banda, ha volgut "felicitar els docents per la seva actitud responsable, ferma i digna", així com als pares, mares i padrins que s'hi han sumat a les mobilitzacions.

Els socialistes han recordat que els docents, els pares i mares, els estudiants, cooperatives, l'Escola Catòlica, tots els sindicats i el 70% dels municipis de Mallorca han dit "No al TIL" perquè és un projecte que té greus mancances metodològiques i cap consens.

"La societat va reprovar ahir unànimement, de forma pacífica i democràtica la tasca de la consellera i el seu equip", per la seva constant provocació, pel seu menyspreu a la tasca dels docents, per anar-se de vacances en l'estiu amb la vaga convocada damunt la taula i sense fer res per arreglar-ho, sinó més bé afegint llenya al foc, ha apuntat Maicas.

Avui, els socialistes han tornat demanar la retirada del TIL i la dimissió de tot l'equip de la Conselleria d'Educació. Demà, en el plenari del Parlament, els socialistes demanaran també la reprovació de la consellera Camps, del secretari Estarellas i del seu equip.

El PSIB-PSOE exigeix al Govern que posi seny i que assumeixi la seva responsabilitat en la mesa de negociació per intentar arribar a acords i desbloquejar l'actual situació de vaga.  Maicas ha exigit al Govern que "negociï amb voluntat d'arribar a acords, no per marejar la perdiu i allargar el tema".

Dins el PP hi ha "molta gent amb seny. Demanem al president Bauzá que els escolti", i que no rebutgi el missatge del carrer amb simples respostes fanàtiques, com les que estan donant alguns alts càrrecs del PP, que menyspreen les més de 100.000 persones que varen sortir al carrer a protestar.

"Podríem dir que ahir va ser un diumenge normal, excepte pels 100.000 ciutadans que sortiren a manifestar-se en contra del Govern", ha ironitzat Thomàs.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube