Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE creu que el pressupost del Govern per al 2014 "no ajudarà als ciutadans a sortir de la crisi"

Thomàs web 2 Vicenç Thomàs: "Ni els ciutadans ni les empreses de Balears notaran l'augment del pressupost, només ho notaran els bancs"

El PSIB-PSOE considera que el projecte de Pressupost de la CAIB per al 2014 presentat avui pel Govern de les Illes Balears "no ajudarà als ciutadans ni a les empreses de Balears a sortir de la crisi".

"La gran pujada del pressupost es destina a amortitzar deute, a augmentar el doblers per pagar les entitats financeres", ha explicat el portaveu parlamentari adjunt Vicenç Thomàs, en una primera valoració.

El PSIB-PSOE ha destacat que, en aquest pressupost, minvaran els ingressos propis i no arriba de Madrid tot el que Balears necessita, ja que els PGE2014 no preveuen per a Balears les inversions estatutàries i ens deixen a la coa en inversió per càpita.

Thomàs ha lamentat la manipulació de xifres que fa el Govern de les Illes Balears quan diu que el 80% del pressupost anirà destinat a polítiques socials. "Això és mentida, ja que la xifra està trucada, feta una vegada s'han descomptat les despeses financeres", ha explicat. També ha assenyalat Thomàs que encara està per veure com es desglossen les partides  d'estímul a la inversió, que de moment no estan clares.

El PSIB-PSOE dubta que aquests pressuposts i les previsions optimistes de creixement del Govern puguin suposar realment una solució per a la ciutadania. "Ni els ciutadans ni les empreses de Balears notaran l'augment del pressupost. Només el notaran els bancs, ja que la gran pujada del pressupost -171 milions d'euros- és per pagar deute", ha apuntat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube