Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE lamenta que el Pla d'Ocupació arribi sense recursos suficients i amb mesures legislatives aprovades sense acord

joana barceloJoana Barceló valora que no s'haurien d'incloure en el Pla les lleis aprovades pel PP sense cap consens amb sindicats ni partits polítics. Anuncia que els socialistes aportaran propostes i mesures concretes per generar ocupació i comprometre més recursos.

El PSIB-PSOE ha lamentat que el Pla d'Ocupació del Govern de les Illes Balears presentat avui "arribi tard i sense la dotació pressupostària suficient". Així ho ha declarat la diputada Joana Barceló, després de la reunió mantinguda amb la Conselleria per presentar l'esborrany del pla.

"El Govern segueix sense prioritzar les polítiques d'ocupació, i el seu compromís de recursos propis segueix sent el mateix que l'any passat", ha dit Joana Barceló.

"La dotació és el gran interrogant. ja que el Govern té poc més de 7 milions de recursos propis per programes, el que és totalment insuficient. La resta depèn de que arribin fons de Madrid o de la Unió Europea", ha explicat.

La diputada socialista ha lamentat també que l'esborrany del Pla d'Ocupació inclogui tota una part de mesures legislatives, que no són més que les lleis que el Govern Bauzá ha aprovat en els darrers anys sense cap consens ni diàleg amb els agents socials ni amb els grups de l'oposició.

"No podem estar d'acord de cap manera amb incloure en aquest Pla de les lleis aprovades unilateralment pel Partit Popular des dels seus posicionaments ideològics i sense cap consens", ha declarat Barceló. "Aquestes lleis no haurien de formar part del què és un pla de mesures per la creació d'ocupació lligades a l'àmbit laboral", ha puntualitzat.

Barceló ha assenyalat que el projecte inclou "poques novetats i poques mesures concretes". La diputada ha anunciat que els socialistes aportaran idees i propostes a la part de mesures concretes per fomentar l'ocupació i per comprometre més recursos, durant les properes setmanes.

"Esperem aconseguir màxim recursos del Plan de Empleo Joven, encara no confirmats, que serien molt importants davant situació tan dura dels joves", ha afegit.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube