Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE explica a la comunitat educativa el recurs d’inconstitucionalitat contra el TIL

Reunió Comunitat educativa per recurs TIL al TCLa secretària general del PSIB-PSOE i portaveu parlamentària, Francina Armengol, ha donat a conèixer als representants de la comunitat educativa les línies bàsiques del recurs que el PSOE presentarà davant el Tribunal Constitucional en contra del TIL.

Armengol ha destacat que amb la reunió es compleix el compromís d'explicar el recurs als diferents membres del sector educatiu abans de la seva presentació davant el tribunal. En aquest sentit, la dirigent socialista ha informat als assistents que serà aquest dimecres quan es presentarà el recurs davant el Tribunal Constitucional, a Madrid.

Durant la trobada, Francina Armengol ha afirmat que la manca de diàleg i negociació del Govern Bauzá amb el TIL i tot el conflicte creat amb la comunitat educativa ha abocat al PSIB-PSOE a presentar aquest recurs d'inconstitucionalitat.

La reunió ha comptat amb l'assistència de representants del sindicats STEI, UGT-FETE, CC.OO., Assemblea de Docents, les cooperatives d'ensenyament, FAPA, Escola Catòlica, Associacions de directors, Associació d'Inspectors, i l'associació d'estudiants Idees. Per part del PSIB-PSOE, han assistit a la reunió, a més de Francina Armengol, els diputats Vicenç Thomàs, Lourdes Aguiló, Cristina Rita i Lluís Maicas; el senador Francesc Antich; i el secretari de Joventuts Socialistes, Juli Dalmau.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube