Imprimeix
PDF

Costa: "la política d'ocupació del Govern Bauzá és enviar més gent a l'atur, ara a centenars d'interins"

Pilar costaCosta: "la política d'ocupació del Govern Bauzá és enviar més gent a l'atur, ara a centenars d'interins"

La diputada socialista, Pilar Costa, ha criticat la política de Funció Pública del Govern Bauzá després que s'hagi resolt el concurs de trasllat del personal funcionari que afectarà a més de 800 treballadors de l'Administració. Costa ha lamentat que "la política d'ocupació que té el Govern del PP és augmentar la llista de persones a l'atur, enviant-ne a centenars d'interins que es veuran afectats pel concurs de trasllats però especialment per la política de no contractar més personal".

Costa ha fet aquesta valoració una vegada resol el concurs de trasllat del personal de l'Administració de la CAIB que afecta a 867 llocs de feina, 695 per concurs i 172 de lliure designació. La diputada socialista ha recordat que l'acomiadament d'interins "no es deu a la resolució del concurs sinó a la decisió política del Govern Bauzá de no contractar interins per a cobrir les places". Pilar Costa ha lamentat les conseqüències que tendrà aquesta decisió i que pot afectar a centenars de persones –fins a 600 treballadors, segons els propis sindicats- que han estat fent feina durant anys en l'Administració i que ara el Govern acomiadarà.

Des del PSIB-PSOE, la diputada ha recordat que anteriors concursos de trasllats no suposaven l'acomiadament de treballadors ja que l'Administració continuava contractant-ne per a cobrir baixes. Per això, Costa ha reclamat al Govern que rectifiqui la seva política de Funció Pública i obri la porta a la contractació d'interins per tal d'evitar l'acomiadament al que es veuran afectats per al concurs de trasllat.

Finalment, Costa ha alertat al Govern que des del PSIB-PSOE s'estarà alerta per fiscalitzar aquest concurs, especialment pel que fa referència a les places de lliure designació, i evitar que el PP utilitzi aquesta via per fer "enchufisme".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube