Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE lamenta que el PP no hagi acceptat cap esmena als pressuposts per al 2014

Costa declas ParlamentLa diputada Pilar Costa ha retret al PP que hagi rebutjat totes les esmenes presentades i debatudes al Ple del Parlament.

El PSIB-PSOE ha lamentat que el Partit Popular no hagi acceptat ni una sola esmena de totes les que han presentat els diputats socialistes. "Hem presentat més de 370 esmenes i només s'ha aprovat en comissió una que fa referència a l'articular i perquè el Govern ha dit que havia estat un error de redacció", ha explicat la diputada Pilar Costa.

La socialista ha recordat que "en la majoria de pressuposts d'altres governs de tots els signes polítics, sempre es solia fer un petit gest de cara a consensuar alguna de les esmenes de la oposició. Amb el govern Bauzá sembla que fins i tot  això ha canviat".

Costa ha explicat que "quan més absoluta ha estat la majoria parlamentària – que és el cas del Sr. Bauzá- menys s'ha consensuat ni dialogat amb la oposició". El PSIB-PSOE lamenta que no hagi hagut "cap tipus de diàleg ni d'intent d'apropament per intentar aprovar alguna esmena de la oposició, ja que, si hagués existit aquesta voluntat, alguna s'hauria pogut aprovar", ha apuntat.

La diputada socialista ha afegit que "ens agradaria Govern canviés una mica d'actitud" i ha recordat que les esmenes socialistes estan orientades a millorar les partides socials del pressupost, que destina 5 de cada 10 euros a pagar els bancs i massa poc a Educació, Sanitat i Benestar Social. A més a més, els socialistes ja han denunciat en varies ocasions que els pressuposts de Bauzá per al 2014 són irreals i insuficients per cobrir les necessitats de la ciutadania.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube