Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE denuncia que el govern canvia la Llei de Coordinació de Policies Locals per afavorir alts càrrecs del PP 6 mesos després d'aprovar la nova llei al Parlament

Costa declas ParlamentEl PSIB-PSOE ha presentat al·legacions contra la modificació de la Llei d'Emergències de 2006, que permetrà canviar la Llei de Coordinació de Policies Locals "per la porta de darrera".

Segons la diputada socialista Pilar Costa, aquest avantprojecte preveu que el cap de la policia local dels municipis pugui ser designat "a dit i independentment de la categoria que tengui ", pel batle o la batlessa de torn.

Segons Pilar Costa, aquest fet "romp el consens al qual es va arribar al Parlament el passat juliol" quan el govern va acceptar l'esmena socialista que preveia el procediment de lliure designació del cap de policia entre els funcionaris de carrera amb la màxima categoria, estant en servei actiu, complint amb els requisits del lloc de treball i sempre que pertanyin a una categoria igual o superior a la plaça que s'ha de cobrir.

Per això, la diputada socialista critica que "el que realment fa aquest avantprojecte és trastocar el nomenament de la Prefactura del cos policial local, molt sospitosament i beneficiant a alts càrrecs del govern que així entrarien en aquest supòsit".

En aquest sentit, el PSIB-PSOE demana a la Conselleria d'Administracions Públiques que accepti les al·legacions presentades pel Grup Parlamentari Socialista i deixi sense efecte la disposició de l'avantprojecte en la que es pot triar el cap de la policia "a dit". El PSIB-PSOE demana també que es deixi la llei "tal i com es va consensuar en seu parlamentària el juliol del 2013", afegeix Costa.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube