Imprimeix
PDF

El Parlament reclama al Ministeri de Justícia mantenir tots els partits judicials de les Balears

Costa declas ParlamentEl Parlament de les Illes Balears ha acordat avui matí instar al Govern d'Espanya a mantenir tots els partits judicials que existeixen actualment a les Illes Balears i a no eliminar-ne cap.

"La reforma que preveu el Ministeri de Justícia no té en compte la realitat de les Balears. Nosaltres som illes i deixar només una seu judicial a Palma dificultaria molt l'accés de la ciutadania a la Justicia", ha argumentat la diputada socialista Pilar Costa, autora de la PNL.

Costa ha apel·lat al seny del Ministeri perquè tiri enrere aquesta proposta de reforma centralitzadora i renunciï d'una vegada per totes al seu pla de concentrar els recursos en una única seu judicial a Palma.

La proposta socialista ha estat consensuada amb el Grup MES, que havia registrat una iniciativa similar, i amb el Grup Popular.

El text assumit finalment per la Comissió d'Assumptes Institucionals i Generals ha quedat finalment així: "El Parlament de les Illes Balears insta al Ministeri de Justícia a mantenir l'actual estructura orgànica i funcional que representen els actuals partits judicials a les Illes Balears mitjançant els tribunals d'instància que contempla el document sorgit de la Comissió Institucional per a l'elaboració d'una nova llei de demarcació i planta judicial".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube