Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE reitera a Bauzá l’oferta del front comú després del suport de Rajoy a les prospeccions

Vicenç 19 abrilEl portaveu adjunt socialista, Vicenç Thomàs, ha reiterat la necessitat de fer un front comú entre totes les forces polítiques i socials de les Illes Balears per aturar les prospeccions petrolíferes, després del suport que els ha donat el president Rajoy en el Debat de l'Estat de la Nació.

Thomàs ha criticat les paraules de Rajoy en el Congrés dels Diputats on ha afirmat que un país modern no pot oposar-se a les prospeccions petrolíferes. Pel portaveu adjunt socialista, "aquestes declaracions demostren que Rajoy s'ha unit a la línia argumental del ministre Soria -favorables a aquestes prospeccions-" i ha dit que "el problema del president Bauzá i del PP amb la polèmica de les prospeccions és el Govern de Rajoy".

Vicenç Thomàs, que ha fet aquestes declaracions després de la Junta de Portaveus, ha reclamat a Bauzá que 's'escolti la unió de totes les forces polítiques en contra de les prospeccions per anar en un front comú a Madrid per reclamar al Govern de Rajoy que aturin aquestes prospeccions que perjudiquen el nostre patrimoni, la nostra terra i la indústria turística".

Finalment, Thomàs ha reiterat la necessitat que el Govern Bauzá posi en marxa les mesures judicials que facilitin aturar aquestes prospeccions. En aquest sentit, el Grup Socialista presenta en el proper plenari del Parlament una moció on es demana accions polítiques i judicials per aturar-les.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube