Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE diu que Bauzá “és el campió del retalls”

Vicenç Thomàs declasEl portaveu adjunt del Grup Socialista, Vicenç Thomàs, ha criticat que el president Bauzá surti davant l'opinió pública a treure pit per la reducció del dèficit i ha afirmat que "Bauzá vol sortir com a campió del dèficit quan en realitat és el campió dels retalls, el campió de llevar drets i llibertats i el campió en la destrucció de l'estat del benestar".

Vicenç Thomàs ha fet aquesta valoració després que el president del Govern es vanagloriés de la xifra de la reducció del dèficit per al 2013, que s'ha tancat en un 1,3%. "Bauzá i el PP volen parlar de dèficit i els Socialistes volem parlar de persones, de les persones que ha deixat endarrere aquesta xifra del dèficit" ha afirmat el portaveu adjunt. Per Thomàs, "darrera el dèficit, el PP amaga les 90.000 persones que estan a l'atur, les més de 55.000 persones que no reben cap prestació social, el 21% de la població que està al llindar de la pobresa, les 100.000 persones en llista d'espera de la sanitat, o els milers de persones que no reben cap prestació de dependència"

Per Thomàs, aquesta xifra del dèficit tampoc està resolent la situació de crisi econòmica i en aquest sentit ha apuntat que "ni augmenta el consum ni l'activitat econòmica". Des del Grup Socialista, Thomas ha afirmat que la voluntat del Govern Bauzá i del PP "és magnificar el control del dèficit per així poder justificar el major retall social que està patint el nostre país i que està afectant a la major part dels ciutadans".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube