Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE denuncia que segueix la destrucció d'ocupació amb 10.900 llocs de feina menys que fa un any

Joana Barceló 2El PSIB-PSOE ha rebut amb "màxima preocupació" les dades de l'Enquesta de Població Activa corresponents al primer trimestre de 2014 perquè es continua destruint ocupació.

La diputada Joana Barceló denuncia que "tenim 10.900 llocs de feina menys que fa un any, mostra de què seguim sense crear llocs de feina". A més, la diputada socialista critica que "Balears és la Comunitat Autònoma que més població activa ha perdut en un any, amb 30.1000 actius menys", un altre indicatiu de que no s'està creant ocupació.

En aquest sentit, Barceló argumenta que la baixada de l'atur s'explica per la manca de resposta dels serveis públics per atendre a les persones en atur, fet que ocasiona que aquestes persones esdevenguin inactives. "No s'ha creat ocupació, sinó que han augmentat en 35.000 el nombre de persones inactives en tan sols un any, fet que també explica la baixada del nombre d'aturats".

A més a més, la diputada socialista assegura que malgrat la baixada de l'atur "per inactivitat i no per creació d'ocupació", també creixen els aturats de llarga durada. "Sobretot creixen els aturats que porten més de dos anys a l'atur en quasi 6.000 treballadors". D'aquesta manera, els i les socialistes valoren molt negativament que ja són 40.000 els treballadors que duen més de dos anys sense trobar feina.

Finalment, el PSIB-PSOE expressa la seva màxima preocupació perquè 51.000 famílies segueixen amb tots els seus membres actius a l'atur.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube