Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE exigeix dimissions al Govern Bauzá per la utilització de l'Advocacia en una campanya de venjança per motius particulars

Diéguez psib primàriesAntonio Diéguez: "El muntatge de Bauzá contra el diputat Vicenç Thomàs pels sous dels metges ha fracassat i l'Audiència ha dictaminat l'arxiu de la causa en la que no s'aprecien ni indicis de delicte".

El PSIB-PSOE ha demanat la dimissió de la directora general de l'Advocacia de la Comunitat Autònoma i del conseller Antonio Gómez, per haver utilitzat els mitjans públics de l'advocacia en una campanya de venjança del president Bauzá contra el diputat socialista Vicenç Thomàs. El diputat Antonio Diéguez ha exigit l'assumpció de responsabilitats després que l'Audiència Provincial hagi arxivat, fa pocs dies, la causa per no apreciar indicis de delicte algú en el comportament del Govern del Pacte en relació als complements dels sous dels metges.

L'Audiència confirma íntegrament un auto provisional de desembre que ja desestimava les acusacions de prevaricació, malversació i frau a l'administració que havia plantejat l'Advocacia de la Comunitat Autònoma, dirigida per una coneguda militant del Partit Popular. "Tot va ser un muntatge contra Thomàs orquestrat per Bauzá, amb l'ajuda de Perelló i el conseller Gómez", ha lamentat Diéguez.

Diéguez ha recordat que el president va ordenar una campanya de desprestigi contra Thomàs, pocs dies després que el diputat hagués fet públic que Bauzá ha de menester 10.000 euros al mes per poder pagar les seves hipoteques. "Aquesta denúncia la va fer Thomàs el 5 de juny, i el dia 8 el Consell de Govern va anunciar que iniciava accions judicials contra la gestió de Thomàs, que no ha estat cridat a declarar, ni tan sols com a testimoni ni molt manco imputat, en aquest procés", ha explicat el diputat socialista Antonio Diéguez.

El PSIB-PSOE està satisfet que la justícia hagi posat Bauzá i el Govern "en el seu lloc" però considera inacceptable aquesta utilització dels recursos públics en venjances personals per motius i fòbies particulars del president.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube