Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE reivindica millors condicions laborals per als treballadors davant la nova temporada

foto 2Francina Armengol: "Demano al president Bauzá que sigui valent i defensi els treballadors davant els empresaris que estan aprofitant la reforma laboral per imposar condicions absolutament indignes i en alguns casos d'explotació." El dictamen del Consultiu confirma que el TIL "és un nyap".

Un gran nombre de socialistes han participat avui en la manifestació del 1 de maig que s'ha celebrat a Palma. "Els socialistes fem avui un clam de reivindicació a favor de les condicions laborals dels treballadors i treballadores. I a. més ho fem en un moment en que s'estan negociant el conveni d'hosteleria i el conveni de transport que són claus pels treballadors", ha explicat la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol.

La socialista ha assenyalat que la situació enguany és molt delicada i acabam de conèixer aquesta setmana les dades de l'EPA que mostren una situació dramàtica a les Illes Balears. "La crisi econòmica està servint per canviar el model social, i llevar drets que els ciutadans havien aconseguit en molts d'anys de lluita", ha opinat.

Per això, Armengol ha tornat a demanar al president Bauzá "que sigui valent i que comenci a defensar d'una vegada per totes als treballadors davant alguns empresaris que estan aprofitant la reforma laboral i les seves possibilitats per imposar condicions laborals absolutament indignes per als treballadors i en alguns casos d'explotació".

El Consultiu confirma que el TIL és un nyap absolut

Per altra banda, Armengol ha fet una valoració del dictamen del Consell Consultiu sobre l'ordre del TIL, un dictamen molt dividit que, tot i així, demostra que el TIL i la seva aplicació és "un nyap absolut".

"És un informe absolutament crític amb el govern i es demostra, una vegada meś, que aquesta normativa és un nyap absolut a les illes. Una normativa absolutament equivocada, mal feta, imposada, que va néixer des de la prepotència, des de l'autoritarisme i des de les dèries ideològiques de JR.Bauzá", ha opinat Armengol.

Està clar que aquesta ordre del TIL "torna a complicar molt més la situació a les escoles de les Illes Balears". Per això, la socialista ha tornat a demanar "serenor, seny i rigor" al president Bauzá i que "convoqui d'una vegada per totes a la comunitat educativa i cerqui la via del diàleg".

Armengol ha participat en la manifestació a Palma, juntament amb la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Sílvia Cano, el secretari general de Joventuts Socialistes, Juli Dalmau, el portaveu socialista al Consell de Mallorca, Jaume Garau i el diputat socialista en el Congrés, Pablo Martín, entre d'altres. També hi han assistit nombrosos diputats, consellers, i regidors del PSIB-PSOE de Palma, així com molts de militants i simpatitzants del partit i de JSIB.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube