Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE valora positivament la creació d'ocupació al mes d'abril però destaca que la baixada de l'atur va lligada a la minva dels demandants d'ocupació

Barceló declas parlEl PSIB-PSOE fa una valoració positiva de les dades de l'atur corresponents al mes d'abril, que mostren que hi ha 8.252 aturats menys que fa un any.

Així i tot, els socialistes asseguren que, com demostra l'EPA, segueixen baixant els demandants d'ocupació en 13.000 persones en el darrer any.

La diputada socialista Joana Barceló ha valorat també positivament l'augment d'afiliats perquè "són 12.845 afiliats més que l'any passat, encara que no arribam a les dades d'afiliació del 2011". D'aquesta manera, la socialista denuncia que encara tenim 1.100 llocs de feina menys que a l'abril del 2011.

Així i tot, Barceló mostra "preocupació per la consolidació de la pobresa laboral a la nostra comunitat que afecta a molts treballadors". Al mes d'abril hi ha 65.206 treballadors de les Illes que no reben cap tipus de prestació, "una xifra superior en 4.400 persones a la que teníem a l'abril del 2011", explica Barceló.

Finalment, el PSIB-PSOE critica com l'evolució de les prestacions s'agreuja. L'atur ha baixat en relació al 2011 un 8,2% però les prestacions també han baixat un 10,7%. Segons Joana Barceló, això suposa que en un sol mes hi ha 8.522 prestacions menys, "una xifra dura que suposa que la despesa en prestacions al mes d'abril de 2014 en relació al 2011 baixa un 10%, quasi 10 milions d'euros".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube