Imprimeix
PDF

El PP no vol un front comú balear per parlar de prospeccions amb Rajoy

Marc Pons Ple Parlament webRebutja una esmena de Marc Pons que defensava dur a Madrid la unitat política i social de les Balears en contra de les prospeccions.

El Partit Popular s'ha negat avui a acceptar una iniciativa socialista per reclamar una reunió al president del Govern d'Espanya, Mariano Rajoy, per parlar sobre les prospeccions petrolíferes a la Mediterrània. Excusant-se en una qüestió tècnica, el PP no ha volgut acceptar l'esmena presentada pel diputat Marc Pons a la Proposició No de Llei del PP sobre la racionalització i universalització de criteris per a instal·lacions fotovoltaiques i desenvolupament del vehicle elèctric en les Illes Balears.

"Si tots estam d'acord que el futur energètic passa per les renovables, i ja sabem que no volem les prospeccions, hauríem de tenir capacitat suficient per marcar una estratègia política des de Balears", ha argumentat el diputat Marc Pons.

El socialista ha proposat "instar a Mariano Rajoy a convocar una reunió amb representants del Govern de les Illes Balears, els consells insulars, les forces polítiques amb representació al Parlament de Balears i les diferents entitats socials implicades, amb la finalitat d'abordar la problemàtica i trobar una resolució al conflicte".

Tot i que el PP ha dit que la seva postura està clara, Pons ha lamentat que no sigui així, ja que els representants electes del PP ha votat en moltes ocasions en el Congrés i en el Senat en contra de paralitzar les prospeccions. Fins i tot la setmana passada, quan finalment alguns senadors del PP de Balears varen decidir votar amb el PSOE en contra de les prospeccions, una senadora del PP de Menorca, va decidir votar perquè puguin seguir endavant.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube