Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE defensarà una esmena a la totalitat al projecte de la Llei de Ports

Thomàs declas Parl webVicenç Thomàs: "Ens volien robar les platges i ara volen privatitzar els ports esportius, que són espais públics."

El Grup Parlamentari Socialista defensarà la setmana que ve una esmena a la totalitat al projecte de Llei de Ports, que obre una porta a la privatització dels espais públics que, avui en dia, són els ports esportius de les Illes Balears. "Primer ens volien robar les platges i ara volen privatitzar els ports esportius", ha explicat el portaveu parlamentari adjunt socialista, Vicenç Thomàs.

El PSIB-PSOE "no està d'acord" amb aquest projecte de llei, que permetrà als promotors fer un pla d'usos i demanar un informe no vinculant al Consell. "Així, es podran fer unes ampliacions que surten del control públic, i que van lligades a un procés de privatització de gestió dels ports esportius que vol dur a terme el Partit Popular", ha explicat Thomàs.

El socialista ha incidit en que "els ports esportius són espais públics, dels que es vol fer un ús privat. Nosaltres no hi estam d'acord". El Grup Socialista és l'únic que ha presentat esmena a la totalitat a aquest projecte de llei.

Explicacions al Congrés i propostes de la patronal hotelera

Per altra banda, Thomàs ha anunciat que el Partit Socialista durà iniciatives parlamentàries al Congrés de Diputats perquè el Govern de l'Estat doni explicacions de les actuacions de la policia en les manifestacions ahir vespre. El portaveu adjunt ha explicat que els socialistes no demanaran la compareixença de la delegada del Govern a Balears perquè tanmateix no es produirà, ja que "el PP ho impedirà".

Finalment, el diputat ha valorat com a "fora de lloc i una provocació" les darreres propostes de la Federació Hotelera de Mallorca per tenir més beneficis i modificar les condicions laborals dels treballadors de forma unilateral botant-se el conveni col•lectiu que precisament s'està negociant en aquests moments. A preguntes de la premsa després de la Junta de Portaveus, Thomàs opinat que "sembla que els que estan guanyant doblers com mai, volen encara més privilegis per a ells, front al conjunt de ciutadans".

"Hi ha en marxa un procés de negociació que és molt perillós per al conjunt dels treballadors, per tot el que representa drets i garanties guanyats els darrers 30 anys. En aquest escenari, la proposta, que no compartim, està fora de lloc i és una provocació", ha afegit.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube