Imprimeix
PDF

Vicenç Thomàs: "Per les notícies que tenim, desgraciadament, sembla que les prospeccions petrolíferes cada cop estan més en camí"

Thomàs 040614 003 webS'ha celebrat la darrera Junta de Portaveus del període ordinari de Sessions del Parlament abans de l'estiu.

L'anul·lació de la reunió prevista entre José Ramón Bauzá i Soraya Sáinz de Santamaría per a tractar sobre el projecte de prospeccions petrolieres a Balears representa un nou cop a la demanda del conjunt de la societat de Balears per aconseguir evitar que es facin avaluacions sobre el terreny per a cercar hidrocarburs a indrets propers a les costes de les Illes.

Com ha indicat avui la diputada Pilar Costa la voluntat del PSIB-PSOE era que en aquesta trobada hi pogués participar una representació dels partits polítics i de les plataformes socials que s'oposen a les prospeccions, i que aquesta reunió fos "al més alt nivell, amb el sr. Rajoy" i no només amb la vicepresidenta del Govern espanyol".

A més, el portaveu adjunt del GPS, Vicenç Thomàs, ha afegit que el president canari, Paulino Rivero, "ja es va reunir amb Mariano Rajoy per a parlar de prospeccions el passat mes de gener, mentre que Bauzà s'ha d'aconformar de veure Soraya Sáinz, i ara ni això; sembla que Bauzà té un nivell més baix".

"Bauzà no té credibilitat amb els ciutadans, ja que a més no vol testimonis de la societat de Balears en les seves gestions a Madrid. Per les notícies que tenim, desgraciadament sembla que les prospeccions estan cada cop més en camí de Balears" s'ha lamentat Thomàs, atenent que "el Ministre Soria ja li va comunicar al sr. Bauzá que les prospeccions es farien".

Preguntat sobre la idoneïtat de fer un referèndum a Balears per a prendre opinió sobre les prospeccions, el portaveu socialista creu que "el Parlament que representa a tots els ciutadans de les Illes, ja s'ha pronunciat de manera clara" en contra de les prospeccions, en el mateix sentit que ho han fet organitzacions sindicals, empresarials, socials i ONG's. "Mai hi ha hagut un tema a Balears que hagi propiciat una posició tant clara i tancada com aquest", ha postil·lat Tomàs.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube