Imprimeix
PDF

Cosme Bonet: El PP de Bauzá és com Dr. Jeckyll i Mr. Hyde en el cas de les prospeccions: a Balears diu una cosa i a Madrid una altra

Pons i Bonet 010714 web

El diputat del Grup Socialista al Parlament ha criticat la "passivitat" del Govern de Bauzá per a trobar complicitats entre els col·lectius partidaris de la paralització dels projectes de prospecció

El vot negatiu del grup de senadors del PP a la Comissió d'Indústria, Energia i Turisme de la Cambra Alta, va servir per a desestimar una nova iniciativa del senador balear Francesc Antich; una moció que pretenia paralitzar un cop més els projectes de prospeccions petrolieres a la Mediterrània occidental, i que era idèntica a la iniciativa aprovada per unanimitat al Parlament el passat mes de febrer.

El canvi de parer del Partit Popular, segons la votació es faci a Palma o a Madrid ha motivat la crítica del diputat socialista Cosme Bonet: "Bauzá és com Dr. Jeckyll i Mr. Hyde, aquí es mostra contrari a les prospeccions i a Madrid vota a favor". Bonet també ha censurat la "passivitat" de Bauzá a l'hora de crear sinergies entre col·lectius contraris a la recerca d'hidrocarburs. Així el diputat socialista no entén "que Bauzá no vulgui fer un front comú amb Canàries; ahir el president Paulino Rivero va dir que se sentia molt tot sol en contra de l'Estat en la seva lluita contra les prospeccions" en una frase que Bonet ha interpretat que anava directament dirigida al president balear. Bonet ha lamentat que en aquesta qüestió Bauzá no hagi volgut liderar el consens social existent en contra de les prospeccions, i hagi rebutjat l'ajuda de l'oposició. "Bauzá només es mostra indignat amb les prospeccions si hi ha un micròfon a prop", ha reblat.

El diputat socialista ha aprofitat per a mantenir la demanda del GPS per a la convocatòria de plens extraordinaris del Parlament amb la inclusió de la feina de control al Govern de l'oposició. El Parlament, segons Bonet, seria el lloc adequat per a poder plantejar qüestions d'actualitat que afecten a la gent del carrer, com les derivades de les prospeccions, o també sobre les conseqüències reals que tindrà la reforma fiscal i la rebaixa del límit de dèficit a l'1% que es va decidir en el recent Consell de Política Econòmica i Fiscal, i sobre la que el GPS va plantejar, sense èxit, la compareixença del Conseller d'Hisenda i Pressuposts José Vicente Marí Bosó, a la sessió de la Diputació Permanent prevista pel dimarts de la setmana que ve.    

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube