Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE denúncia el “servei deficient i la manca de manteniment” del transport públic

Cosme Bonet en comissióEl Grup Parlamentari Socialista ha enregistrat un seguit de preguntes sobre els retards i la falta de neteja del servei de Metro de Palma i una proposició per reforçar el transport públic en bus a les zones turístiques

Els Socialistes posaran en marxa una bústia de queixes per "atendre als usuaris als que la conselleria ignora"

El PSIB-PSOE ha recollit durant aquestes setmanes nombroses queixes d'usuaris del transport públic de les Illes Balears pel "servei deficient que ofereix tant de Metro com de bus i per la manca de manteniment i de neteja de les instal·lacions", com assegura Cosme Bonet, diputat socialista del Parlament de les Illes Balears.

El socialista ha denunciat que "el Metro està abandonat, hi ha retards de més de mitja hora, múltiples màquines expenedores que no funcionen i les andanes estan brutes per la manca de manteniment". Un estat del transport públic que "desincentiva el seu ús" per tots els "perjudicis que suposa als usuaris la inacció d'una conselleria que menysprea el transport públic i els seus usuaris".

Per tots aquests motius, el diputat socialista Cosme Bonet ha enregistrat tot un seguit de preguntes amb sol·licitud de resposta per escrit sol·licitant informació sobre els retards de fins a 30 minuts en el servei de Metro així com sobre els motius pels que no s'ha fet una neteja adequada de les andanes durant aquest estiu. A més, també ha demanat pel nombre de queixes rebudes per aquests problemes i pel nombre d'usuaris del Metro en el mes de juliol.

Bonet ha mostrat la seva preocupació per aquests "perjudicis premeditats" que ocasiona el transport públic per la mala gestió de la conselleria, a la que acusa també de "falta de transparència" perquè "encara no ha donat explicacions de la fallida elèctrica recent que va afectar a milers d'usuaris del tren".

Vista l'actuació de la conselleria i de Serveis Ferroviaris de Mallorca, els socialistes posaran en marxa una bústia de queixes per tal de recollir totes les opinions i denúncies de mal funcionament del transport públic. Cosme Bonet ha explicat que "així podrem atendre als usuaris als que la conselleria ignora i no els fa cas".

Servei de bus a zones turístiques

El Grup Parlamentari Socialista també ha presentat una proposta relativa al servei de transport públic amb autobus a zones turístiques de Mallorca però que, com ha lamentat Bonet, "encara no es podrà tractar per la nul·la voluntat del Partit Popular de reprendre les sessions del Parlament".

La proposició dels socialistes demana "reforçar les línies d'autobus que presten servei a les zones turístiques de Mallorca i crear un sistema per cobrir els problemes puntuals de manca d'espai", una problemàtica que ja es va detectar el passat estiu quan nombrosos usuaris havien de viatjar drets durant llargs trajectes per la manca de vehicles i de freqüències".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube