Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE mostra la seva preocupació per la “precarietat laboral que amaguen les xifres d’atur”

Barceló declas web juliolJoana Barceló ha valorat “positivament” la creació d’ocupació però ha lamentat que “no es correspon amb la davallada de l’atur”. La diputada socialista ha recordat que ja són “44.231 persones les que no tenen feina ni cap prestació”, un recull de xifres que “justifiquen per sí soles les nostres propostes per impulsar polítiques que permetin garantir la dignitat laboral de la nostra comunitat”.

Després de conèixer-se les xifres d’atur del mes d’agost, la diputada socialista Joana Barceló ha mostrat la seva “gran preocupació” per la “precarietat laboral que amaguen” aquestes dades, ja que “no es correspon la creació d’ocupació, 16.716 llocs de feina més,  amb la davallada de l’atur, tan sòls de 7.118 persones”.

La socialista ha valorat “positivament” aquestes dades de creació d’ocupació, però al mateix temps ha lamentat aquesta falta de correspondència i que l’atur “no baixi amb la mateixa intensitat”.

El principal objecte de preocupació per als socialistes és la “consolidació de la pobresa laboral a la nostra comunitat que afecta a molts treballadors” que han vist com tenir una feina no és suficient.

Un altre aspecte a tenir molt en compte per a Barceló és “l’augment de persones que no tenen cap feina i no reben cap prestació que ja sumen a les nostres illes 44.231 persones”, un “gran problema que s’agreuja perquè baixen més el nombre de prestacions que el nombre de persones a l’atur”, així, des de 2013, l’atur ha baixat un 10,3% però les prestacions per atur han baixat més fins a un 17%.

Barceló també ha apuntat que “la precarietat laboral en plena temporada turística té un impacte en les prestacions” i és que la taxa de protecció d’atur de les Illes Balears és “la més baixa de tot l’Estat arribant tan sòls al 26,3% de persones a l’atur que reben la prestació”. Unes xifres que “justifiquen per sí soles les nostres propostes per impulsar polítiques que permetin garantir la dignitat laboral de la nostra comunitat”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube