Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE fixa en la millora de “l’economia de les persones” i en la “regeneració democràtica” els objectius del Grup Parlamentari de cara al darrer tram de la legislatura.

Jornades Parlamentàries 2 setembre 2014 webEl GPS reuneix diputats i portaveus al Parlament i a les Corts Espanyoles per a marcar les línies bàsiques de la seva actuació durant el darrer període de sessions parlamentàries de la legislatura que passa per lluitar "contra tots els retrocessos que ha patit la societat en aquesta legislatura del PP". Francina Armengol ha anunciat que "farem propostes de canvi valentes pactades amb la ciutadania durant els nou mesos que queden pel canvi".

El Grup Parlamentari Socialista del Parlament de les Illes Balears ha celebrat avui la les seves jornades parlamentàries que han servit per a marcar les línies bàsiques de feina dels socialistes a les institucions per aquests mesos que queden de legislatura en les que s'han fixat com a grans objectius "la millora de l'economia de les persones i la regeneració democràtica".

La portaveu del Grup Parlamentari, Francina Armengol, ha incidit en que el Govern del PP durant aquests anys ha estat marcat pel "fracàs continu" i "els retrocessos més grans de la història per als drets de les persones", polítiques que han empitjorat la vida de tota la societat de les Illes Balears i que es demostren amb les xifres d'atur que "amaguen la precarietat laboral i l'augment de la pobresa", referint-se a les més de 44.000 persones que no tenen feina i no reben cap prestació per atur.

Fruit d'aquesta complicada situació que es viu a les illes, Francina Armengol ha tornat a reclamar a Bauzà que avanci el Debat de Política General del Parlament de les Illes Balears per tal de poder "debatre els problemes que afecten a la gent i pels que el PP mostra indiferència".

Amb la voluntat de respondre a aquesta urgència, Armengol ha anunciat que "farem propostes de canvi valentes que estiguin pactades amb la ciutadania durant els nous mesos que queden pel canvi a les illes", una manera d'entendre la política que incideix en l'aposta dels socialistes per regenerar la democràcia i en el que s'han començat a fer passes com "l'obertura del partit, la celebració de primàries, el diàleg amb la ciutadania per pactar solucions als problemes més greus i la celebració de la Conferència Política amb la que debatre les propostes pel canvi".

Pel que fa a les propostes per a potenciar la radicalitat democràtica, Armengol ha destacat "la proposta de llei de transparència de les institucions i l'augment dels controls per tal d'evitar més temes de corrupció que sorgeixen cada dia als mitjans de comunicació de l'etapa de Matas, una manera de fer les coses de la que Bauzà és hereu", a més de també "blindar l'educació i la sanitat i tots els drets socials que ha atacat el PP durant la legislatura".

Francina també ha destacat la importància de treballar per donar un impuls a l'economia, pel que és imprescindible "millorar el finançament de la nostra comunitat, el que ha estat una de les grans assignatures pendents del Govern Bauzà, amb el que poder impulsar polítiques de reactivació econòmica que de veritat millorin l'economia de les famílies que tant estan patint els efectes d'una crisi que no han creat".

Conflicte educatiu

La líder dels socialistes ha fet especial menció al conflicte educatiu "creat per la prepotència d'un Govern que ha elegit a la comunitat educativa com el seu enemic" i ha afegit que "no em puc fiar mai d'una persona que es dedica a desprestigiar l'educació pública i els docents podant en perill el present i el futur de les Illes Balears".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube