Imprimeix
PDF

Armengol: “Bauzà ha de cessar la consellera Camps i convocar avui mateix a la comunitat educativa per dialogar”

francina armengol ple parlament setembre 2014L’anul•lació del decret TIL que avui ha anunciat el TSJIB és una “mostra de la ineficàcia, la imposició, la incapacitat de diàleg i les formes autoritàries que ha generat un conflicte que mai havíem viscut a la nostra comunitat”. La socialista s’ha ofert a “ajudar i participar a la mesa de negociació per solucionar un conflicte generat pel PP i que pateixen alumnes, pares, mares i docents”.

La sentència de la sala Contenciós-Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears ha fet pública avui la sentència per la que suspèn el Decret TIL, el que Francina Armengol, portaveu del Grup Socialista, ha qualificat com “una victòria de la comunitat educativa” i davant la qual el Govern Bauzà “ha de cessar la consellera Camps i tot el seu equip i convocar avui mateix al Consolat de Mar a tota la comunitat educativa que no mereix el desgavell de les polítiques del PP”.

Per solucionar el “caos”, Armengol assegura que “cal diàleg i cal capacitat d’acord”, qualitats que fins ara no ha demostrat aquest Govern, pel que s’ha ofert a “ajudar i participar a la mesa de negociació per solucionar un conflicte generat pel PP i que pateixen alumnes, pares, mares i docents”. Tot i que ha advertit que “si Bauzà segueix amb imposicions, retallades i dèries ideològiques, a nosaltres ens trobarem en contra”.

Aquesta sentència que dóna la raó a la comunitat educativa, significa la “mostra de la ineficàcia, la imposició, la incapacitat de diàleg i les formes autoritàries que ha generat un conflicte que mai havíem viscut a la nostra comunitat”, a més de suposar un poc més de “caos dins els centres per un conflicte que no acaba per una consellera que és incapaç de posar ordre”.

Recurs de la sentència
Sobre la possibilitat de que el Govern presenti un recurs a la sentència, Francina Armengol ha assegurat que seria un “error monumental seguir amb la imposició i intentar burlar la sentència”.

La socialista ha declarat que “ni els alumnes ni la societat mereixem un Govern com aquest” i ha senyalat Bauzà com “el responsable del caos i qui el pot solucionar ara”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube