Imprimeix
PDF

Costa: “El no del PP a la comissió d’investigació de Son Espases demostra que només la volien per desviar l’atenció”

Pilar Costa Ple Parlament abrilEl Grup Parlamentari Socialista ha votat a favor de la proposta del Grup Més per crear una comissió d’investigació sobre la compra i adjudicació de les obres de Son Espases que no s’ha aprovat pel vot en contra del Grup Popular.

La socialista ha defensat la investigació perquè “és la compra i l’adjudicació el que està investigant la justícia mentre el PP intenta escampar les culpes perquè Bauzà i el seu equip és còmplice i encobridor de l’herència de Matas”.

A la votació durant el ple del Parlament de les Illes Balears de la creació de la Comissió d’Investigació, proposada pel Grup Més, sobre la selecció dels terrenys i l’adjudicació de les obres de l’hospital de Son Espases, el Partit Popular ha votat en contra. Una actuació que, en paraules de la diputada socialista Pilar Costa, “demostra que només la volien per desviar l’atenció sobre la seva responsabilitat intentant crear una cortina de fum”.

El fet que “el PP actual de Bauzà sigui presoner de l’herència de Matas i molts dirigents actuals estiguin sent investigats per la seva implicació en la trama”, fa que el Grup Popular hagi votat en contra d’una comissió tot i intentar desvirtuar-la presentant una esmena dirigida tan sòls a “escampar culpes” amb la que pretenien desviar l’atenció de la investigació i que es dilueixi la comissió discutint sobre moltes decisions sobre Son Espases que “res tenen a veure amb els presumptes delictes confessats per l’ex consellera del PP”.

“Quin té un president a la presó i està sent investigat en infinitat de causes per presumpte finançament il•legal és el PP”, amb aquesta evidència Pilar Costa ha criticat el discurs del Partit Popular, sobretot perquè “Bauzà és còmplice i encobridor de l’herència de Matas i no ha fet absolutament res per esbrinar el que ha passat després de la confessió de militants del mateix PP com Castillo”.

Costa també ha recordat que al 2010, el mateix Bauzà va assegurar que havien revisat la comptabilitat interna del PP i no havien trobat res, pel que només hi ha dues opcions: “o ho van fer molt malament o ho volen tapar tot”, pel que “no és creïble cap compromís que pugui fer el PP per descobrir el que va passar amb Son Espases”.

La socialista ha assegurat que, “a pesar de la negativa del PP a crear aquesta comissió d’investigació, nosaltres seguim confiant en la justícia”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube