Imprimeix
PDF

Armengol demana “seny, diàleg i responsabilitat a Bauzà per aconseguir la pau social i educativa que necessitam”

FAS Educació 1La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha anunciat que “nosaltres farem el que hauria de fer Bauzà i demà mateix ens reunirem amb la comunitat educativa per plantejar solucions immediates i parlar del que farem a partir de maig de 2015”.

La socialista considera a Bauzà el “màxim responsable del desgavell” i li demana que “rectifiqui com també ha fet Rajoy amb una llei que té els dies comptats”.

La sentència del TSJIB que anul·la l'aplicació del TIL i l'anunci del Govern de les Illes Balears de presentar un recurs de reposició han estat els darrers episodis d'un conflicte educatiu que ja dura massa mesos.

Per això, la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol ha demanat “seny, diàleg i responsabilitat a Bauzà per aconseguir la pau social i educativa que tant necessitam”.

Armengol ha convidat al PP a sumar-se, s'una vegada, a la via del diàleg i el consens, pel que Bauzà hauria de començar per “asseure's amb la comunitat educativa i pactar amb ells el que passarà aquest curs perquè el TIL ja no hi és, les sentències judicials han deixat clar que és il·legal”, pel que no entén “l'obsessió de Bauzà en seguir endavant amb un recurs que és ridícul i amb el que el Govern només vol guanyar temps mentre qui hi perd són els alumnes”.

La líder socialista té molt clara la fulla de ruta a seguir i, per això, “nosaltres farem el que hauria de fer Bauzà i demà mateix ens reunirem amb la comunitat educativa per plantejar solucions immediates i parlar del que farem a partir de maig de 2015”. Unes reunions i uns pactes que hauria d'impulsar el mateix president per pactar “costi el que costi” i “rectifiqui perquè el país ho necessita”.

Francina Armengol ha recomanat a Bauzà que faci com Rajoy amb la contrarreforma de la llei de l'avortament i “torni enrere una llei que té els dies comptats per la falta de consens i perquè l'oposició ja hem dit que la derogarem la primera setmana de govern, a més de ser il·legal com ha dit el TSJIB”.

A més de demanar el cessament de la consellera Camps i tot el seu equip, la socialista ha culpat a Bauzà de ser el “màxim responsable del desgavell en el món educatiu”, pel que li ha exigit que “deixi d'amagar-se, els seus silencis són escandalosos, faci un debat públic i demani perdó per tots els problemes que està causant a alumnes, pares, mares i docents per les seves dèries ideològiques i la seva manera de governar contra la ciutadania i contra les lleis establertes”.

Armengol ha assegurat que “continuarem la nostra tasca d'oposició des del front polític, on hem demanat la compareixença urgent de Bauzà al Parlament de les Illes Balears i durem iniciatives al Congrés dels Diputats; i des del front judicial amb els recursos que hem interposat com el que vam interposar al Tribunal Constitucional”.

Francina Armengol ha recordat que “tothom ha dit sí a l'anglès a les aules, però no així”, per la socialista “no es pot imposar sense parlar amb els professionals la millor manera d'implantar-ho”, una imposició que s'afegeix als greus problemes del sector educatiu que “ha patit unes dures retallades de qui va prometre que seria la legislatura de les autopistes de l'educació”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube