Imprimeix
PDF

Joan Boned: "El PP ha romput definitivament el consens parlamentari en contra de les prospeccions petrolíferes"

130814 Boned web

La proposició no de Llei presentada pel Grup Parlamentari Socialista al si de la comissió de Medi Ambient plantejava que grups polítics, plataformes ciutadanes i grups ecologistes es poguessin aplegar en un ens conjunt, un front comú per a fer més audible la veu de Balears, contrària a les prospeccions, davant el Govern central a Madrid.

"El dia 7 d'octubre ha representat un abans i un després en la lluita contra les prospeccions", ha afirmat el diputat socialista Joan Boned, després de comprovar com el PP votava en contra d'una moció socialista al ple, de rebuig a les prospeccions, per primer cop. La finalització del consens polític en contra de les prospeccions s'ha manifestat de nou a la comissió de medi ambient, en un fet inaudit per a Boned, que no entén com "el PP vota en contra d'allò que exigeix, unitat en contra les prospeccions".

La proposta socialista per a la creació d'una "plataforma conjunta", respon a la demanda de "front comú de Balears en contra de les prospeccions" amb la intenció d'exigir a Rajoy la "immediata retirada dels permisos a les empreses que pretenen realitzar prospeccions a la Mediterrània".

Per Boned, l'actitud del PP, refractària a acords d'ampli espectre, pressuposa que "Bauzá i Company es queden de braços plegats, esperant un informe incert de Madrid, per a no fer res fins que no arribin les eleccions". Un cop més es palesa l'actitud especulativa i electoralista del PP en una qüestió de vital importància per a Balears com és la de l'aturada dels projectes de prospeccions petrolieres i la depuració de responsabilitats de les que s'han fet fins a la data, en condicions no aclarides suficientment, i amb la connivència i la cobertura del Govern.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube