Imprimeix
PDF

Francina Armengol es reuneix amb el Cònsol General de França

francina armengol amb consol frança octubre 2014La socialista ha pogut parlar amb Édouard Besley sobre els projectes de l’Euroregió Pirineus Mediterrània i el futur del Liceu Francès de Palma.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha mantingut una trobada informal amb el Cònsol General de França a Catalunya i Balears, Édouard Besley, amb qui ha pogut parlar sobre els projectes que s’estan desenvolupant des de l’Euroregió Pirineus Mediterrània, de la que formen part les Illes Balears, i sobre el futur del centre del Liceu Francès de Palma.

La líder socialista ha defensat la necessitat de donar un nou impuls a la tasca de l’Euroregió que ha vist molt minvades les aportacions dels projectes que està duent a terme, al mateix temps que ha refermat el compromís dels socialistes amb l’Europa de les regions com a via per aconseguir un millor desenvolupament de les diferents zones que conformen la Unió Europea.

Respecte el futur del centre educatiu del Liceu Francès de Palma, Armengol ha celebrat els avanços que s’han aconseguit gràcies a la implicació dels pares i mares per tal d’assegurar la seva continuïtat que havia perillat per les retallades pressupostàries.

Besley ha mostrat interès pel panorama polític de Balears interessant-se per la tasca que està desenvolupant Armengol d’escoltar a la societat per dissenyar les propostes i solucions als problemes de les illes a través de processos participatius com el de la Conferència Política.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube