Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE troba “vergonyós” que el PP hagi barrat el pas al Parlament a l’ONG Metges del Món

Thomàs - comissió SalutEl rodet del PP a la Comissió de Salut del Parlament ha votat en contra de permetre que un representant de Metges del Món pogués exposar als diputats i diputades el seu informe sobre atenció sanitària a immigrants. 

L'ONG havia demanat expressament oferir les conclusions del seu estudi a la Cambra. "Un cop més el PP tanca la cambra a la ciutadania per que no està en condicions de justificar la retirada de targetes sanitàries a immigrants", ha dit el portaveu adjunt del GPS, Vicenç Thomàs.

El Partit Popular ha empès al Parlament de les Illes Balears a viure un dels episodis més indignes i vergonyosos de la seva història en impedir, avui horabaixa, la intervenció de l'ONG Metges del Món, que voluntàriament havia demanat comparèixer a la Cambra per a exposar a diputats i diputades les conclusions del seu informe sobre atenció sanitària a immigrants.

La majoria parlamentària del PP ha rebutjat aquesta possibilitat, provocant l'estupefacció de la representant de l'ONG a Balears, Celsa Andrés, present aquest horabaixa a la Comissió de Salut on s'ha produït el fet. Per Vicenç Thomàs "la indignitat de tancar el Parlament als ciutadans no té límit, i només respon a la actitud vergonyosa del PP per no voler admetre que la retirada de targetes sanitàries als immigrants ha provocat l'empitjorament de les condicions d'assistència d'aquest col•lectiu de persones que resideixen a Balears".

Vicenç Thomàs ha recordat que "els socialistes ja hem promès que l'atenció sanitària pública ha de tornar a ser universal i aquest és un dels punts bàsics irrenunciables amb el que es presentarà el PSIB-PSOE en el seu compromís davant dels ciutadans".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube