Imprimeix
PDF

1 esmena aprovada i dues mes pactades, el resultat de l’aplicació del rodet del PP sobre les 380 propostes de reforma del PSIB-PSOE als Pressupostos CAIB 2015

Foto Grup GPS 171214 webEl Grup Parlamentari Socialista aconsegueix salvar tres esmenes de les 380 presentades.

Només 3 esmenes de 380. 1 acceptada ahir i dues més en el debat d'avui, transaccionades, per afegir 150.000 € al foment del cooperativisme i als plans d'internacionalització d'empreses. Aquesta és l'aportació del GPS a la millora del Pressupost CAIB 2015 que ha permès el PP, que ha evitat cap més altra modificació. Un rebuig frontal a qualsevol proposta que no hagi sortit de la bancada popular,

"Un debat molt pobre" l'ha qualificat Vicenç Thomàs ; "a la majoria absoluta del PP no li interessen les exposicions, arguments o necessitats de la gent que hem expressat des del GPS".

"Són pressupostos per a complir amb un objectiu de dèficit", que tantmateix enguany no podrar assolir, així com tampoc "el compromís amb els ciutadans", ha dit Thomàs. Un fet que el portaveu adjunt socialista explica per "la incapacitat absoluta del Sr. Bauzá per obtenir un millor finançament del Govern d'Espanya". Una incapacitat xifrada en què "no tenim nou REB, ni inversions estatutàries; però el que si que ha aconseguit el sr. Bauzá és col·locar-nos a la cua del finançament de les inversions de l'Estat via PGE".

Bauzá acumula 4 milions d'euros diaris de deute públic durant la seva legislatura.

Thomàs creu que precisament aquesta manca de capacitat per assolir millores en el finançament de Balears és allò que ha condemnat a Balears a augmentar el deute públic de Balears, en més de 3.000 milions d'Euros durant la present legislatura: "tindrem a final de curs gairebé 8.000 milions d'euros de deute; el que ha aconseguit el sr. Bauzá és augmentar 4 milions d'euros cada dia d'aquesta legislatura".

Un cop finalitzat el debat de Pressupostos de la CAIB, demà dijous la Cambra balear viurà el darrer ple del període de sessions, amb sessió de control al Govern, i una interpel·lació del GPS sobre política de personal interí docent.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube