Imprimeix
PDF

Armengol : “Les mitges veritats de Bauzá són pitjor que les mentides per intentar defensar els seus negocis privats i tapar la corrupció del PP”.

160215 Armengol Costa rdpLa portaveu del Grup Parlamentari Socialista anuncia una bateria d'iniciatives al Parlament per provocar que el president del Govern hagi de donar explicacions sobre la seva implicació en una querella per la no convocatòria d'un concurs d'oficines de farmàcia, el finançament de la compra i les obres de la seu del PP a Palma, sobre la imputació de tota la cúpula d'IB3, i per les revelacions sobre les irregularitats manifestes en el procediment per a l'adjudicació de les obres de Son Espases.

"Exigim una resposta pública de Bauzá sobre totes aquestes qüestions" ha dit Francina Armengol, qui creu que Bauzá "està més preocupat per defensar els seus negocis privats i per amagar les irregularitats dels seus, que en l'interès general"

La defensa a ultrança que el Grup Parlamentari Popular ha fet de la gestió de Jaume Matas en el procés d'elecció del solar i de l'adjudicació de les obres per a la construcció de l'Hospital Universitari de Son Espases és la millor demostració de fins a quin punt existeix sintonia entre les dues etapes de Govern més recent del PP. "El PP de Matas és el mateix PP de Bauzá" ha dit Armengol, i aquest és el fet principal pel qual Bauzá "ha de respondre públicament sobre totes les qüestions". Davant de l'allau d'interrogants que envolten Bauzá, la diputada Pilar Costa estima que "no es pot amagar més, per que ell sap més d'allò que conta".

És per això que el GPS ha plantejat diverses iniciatives per a propiciar les explicacions del president del Govern en seu parlamentària. Primer, en el si de la Comissió, on el bloqueig del PP ha impedit la citació de Bauzá, Vidal, Rodríguez, Ramis i Areal per explicar el seu coneixement i explicacions a l'entorn del procés de compra i reforma de la seu del PP, que segons la declaració de Javier Rodrigo de Santos davant de Fiscalia, quedaria vinculat a tot l'expedient de Son Espases, com a contraprestació del constructor Antonio Pinal per a obtenir participació en les adjudicacions d'obra pública que feia el Govern de Jaume Matas.

Així mateix, demà el GPS dedicarà quatre de les preguntes de la sessió de control al Govern de demà dimarts a totes aquestes qüestions, que tenallen el president del Govern i que eviten que destini els seus majors esforços als "problemes que realment preocupen a la gent, com són la situació del mercat laboral, l'augment de les llistes d'espera sanitària, les retallades educatives, o la incapacitat de Bauzá per aconseguir més recursos financers per a Balears", com ha retret Armengol.

Per la dirigent socialista, Bauzá "acota el cap i diu mitges veritats" per a resoldre les qüestions que "curiosament" sempre acaben beneficiant els interessos particulars del president del Govern. Segons Armengol quan era batle de Marratxí, "Bauzá va 'oblidar' contractar un apotecari substitut per a la seva farmàcia, ja de president també va 'oblidar' declarar el 80% del seu patrimoni al Parlament a l'inici de la legislatura, declara que el president és com un peó per a justificar la compatibilitat amb la seva farmàcia, i ara 'oblida' que la primera planta de la seu del PP es va pagar fora hipoteca". Massa oblits que sempre tenen com a resultat un profit personal per a Bauzá.

Per la diputada Pilar Costa creu que Bauzá "encobreix la corrupció de Matas" si no explica allò que sap. Un fet acreditat per que Bauzá "sempre ha caminat pel tall de la navalla, entre els seus interessos particulars i els generals" que ha de defensar en funció del seu càrrec com a president del Govern. Un fet que per la diputada socialista, "ha generat més desconfiança i inseguretat jurídica" a Balears.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube