Imprimeix
PDF

Armengol: “Sr. Bauzá, per què no deixa d’encobrir Matas, Cabrer i Rodríguez i diu la veritat; és la única sortida que li queda”

170215 ple Parlament

"El sr. Gómez ha mentit en seu parlamentària" ha dit Armengol, en notar que el vicepresident obviava les declaracions de Bauzá en què va afirmar que el PP pagava hipoteca per la seva seu, per valor d'1,6 milions d'euros, quan com ha quedat demostrat, una part de la seu i les obres de reforma van ser pagades "a tocateja".

Una setmana judicialment convulsa, com la viscuda pel PP recentment, havia de tenir per força un reflex a la sessió de control al ple del Parlament. I així ha estat. Francina Armengol s'ha referit a Bauzá: "li han obert instrucció penal per la seva gestió en les adjudicacions de farmàcies; ha estat imputada tota la cúpula d'IB3, tota del PP, i també el candidat del PP a Calvià; i el que és més greu, el jutge Castro ha obert una investigació sobre el finançament de la compra de la seu del PP a Palma".

Armengol, davant aquest allau d'ombres de sospita en les actuacions passades i presents del PP en l'exercici del Govern, ha reclamat explicacions: "està molt bé que digui que té informació per mostrar al fiscal i al jutge però, per què no vol anar a la Comissió de Son Espases? Si no té res a amagar, per què no compareix i ho explica".

La portaveu socialista ha instat Bauzá a "deixar d'encobrir Matas, Cabrer i Rodríguez i a dir la veritat" en relació a la compra de la seu del PP de Palau Reial sobre la que també s'hi ha hagut de referir el vicepresident Antonio Gómez durant la sessió de control al Govern. "El sr. Gómez ha mentit en seu parlamentària, per que ha llegit la nota de la roda de premsa de la sra. Prohens, però no la que va fer vostè –en relació a Bauzá-" ha dit Armengol. Així Bauzá es va referir a una hipoteca d'1,6 milions d'euros, subscrita pel PP per pagar la seu, que en realitat no existeix: "no és vera" ha dit Armengol "no tenen cap hipoteca sobre aquests 579.000 euros ni tampoc la tenen sobre els 876.000 euros amb què varen pagar la reforma".

Per això, la portaveu socialista ha destacat que Bauzá "ha ocultat informació, ha dit mitges veritats i ha estat el president de l'opacitat", que ha fet servir "per posar, davant de l'interès general, els interessos dels seus negocis".

Respecte a la imputacio´de la cúpula d'IB3 i del seu ex director general, actual candidat del PP a Calvià, el diputat Cosme Bonet ha recordat que durant la legislatura "han posat un conseller de director general, un altre que ha fet servit l'ens de trampolí per a presentar-se a la batlia de Calvià, Bauzá ha posat un gerent soci d'un negoci compartit, i el director general d'ara, i la resta del Consell de Direcció, imputats: una gestió molt dolenta d'IB3", ha palesat Bonet, que ha destacat que IB3 "prioritza informació que afavoreix punt de vista del Govern, i ignoren els representants de l'oposició".

De la seva banda, el diputat Marc Pons ha recordat que Bauzá ha tingut "una diferent vara de mesurar en quant a l'aplicació del codi ètic del PP", ja que ha fet plegar alguns dirigents, mentre que en casos propis d'incompliment -"fins a set del sr. Bauzá, per causa d'incompatibilitat, de col•lisió d'interessos privats i públics, per transparència...- ell mateix no s'ha aplicat la mateixa 'medicina'.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube