Imprimeix
PDF

Thomàs: “El PP haurà d’explicar davant del jutge allò que va ocultar al Parlament sobre Son Espases, el finançament de la seu, i les comissions del 3%”

Thomàs declas Parl webLa petició del Fiscal al Jutge d'Instrucció per citar a declarar al president del PP de Palma, José María Rodríguez Barberá confirmaria un cop més l'actitud ocultista del PP de Bauzá en respecte a les activitats del PP de Matas.

Que Bauzá "senti oi i vergonya", per les notícies de suposat finançament il•legal generalitzat al PP de Balears, i "la petició de disculpes pels fets, no ens serveixen" ha dit el portaveu adjunt del Grup Parlamentari Socialista, Vicenç Thomàs. "Són els ciutadans els que estan indignats, amb les informacions que parlen del finançament irregular del PP".

L'inici de les accions judicials que haurien de portar a diferents dirigents del PP davant del jutge d'instrucció, per la causa oberta en relació al suposat finançament irregular del PP de Balears, podria haver tingut un pròleg al Parlament si el PP hagués accedit a consensuar les peticions de compareixença que el GPS va formular a Bauzá, i a una desena d'alts càrrecs del PP: "persones del PP que el GPS va demanar que vinguessin a la Comissió de Son Espases, com la sra. Cabrer, el sr. Bauzá, el sr. Rodríguez i el sr. Areal, ara veiem que –alguns d'ells- començaran a ser cridats davant del jutge Castro".

El portaveu adjunt socialista ha incidit en què "el PP de Bauzá ha impedit aquestes compareixences al Parlament", un fet que lliga molt malament amb les seves declaracions actuals posant-se a disposició de la justícia. "El PP de Bauzá ha tapat al PP de Matas, com ho han fet els srs. Beltran, Castillo, i el mateix Matas" en no declarar davant de la Comissió del Parlament.

"Davant les informacions que es van coneixent que apunten cap a una corrupció sistematitzada al PP de Matas i de Bauzá –comissions del 3% pel PP per obres públiques adjudicades, el concurs de Son Espases i el finançament de la seu del PP de Palma- Bauzá no vol retre comptes" ha criticat Thomàs. "Però allò que no ha volgut aclarir davant del Parlament, ho acabarà declarant davant als jutjats.".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube