Imprimeix
PDF

Armengol: «Bauzà ha fet dures retallades i, com que no li ha bastat, ens ha endeutat fins al rècord, aquesta és la seva herència»

deuteLa portaveu socialista ha criticat que el Govern Bauzà «ha fet pagar la seva ineptitud a la ciutadania i deixarà Balears amb 9.000 milions d'euros de deute públic», pel que l'ha qualificat com «el campió del deute, de les retallades i de la crsipació».

A la sessió plenària Parlament de les Illes Balears la portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Francina Armengol, ha fet un repàs de la gestió econòmica del Govern criticant la que serà l'herència de Bauzà: «ha fet duríssimes retallades a tots els serveis públics i, com que no li bastava, ha endeutat les Illes Balears fins a un rècord mai vist», arribant a finals de legislatura a 9.000 milions d'euros de deute públic, pel que ha qualificat al president com «el campió del deute, de les retallades i de la crispació».

Si l'herència de Matas va ser «corrupció i obres faraòniques», la de Bauzà serà «la pitjor herència en finançament, mai un president havia aconseguit tan poc per Balears: cap inversió estatutària, situar les illes a la coa d'inversió del Govern d'Espanya, no complir l'objectiu de dèficit, no aconseguir un nou REB ni el nou sistema de finançament autonòmic amb el que es va comprometre i que va rebre la galtada política de Rajoy que li va dir que no».

Armengol ha exigit a Bauzà que, abans de treure pit del pagament del Govern, «demani als malalts de Menorca, Eivissa o Formentera als que deu dos anys de dietes per desplaçament». I és que «la realitat és el pitjor enemic de Bauzà», ja que «els números canten», han duplicat el deute per no fer res.

La «calculadora» de Bauzà
Els socialistes han plantejat avui tota una bateria de preguntes sobre el tema econòmic denunciant el fracàs del Govern Bauzà en aquesta matèria, igual que en moltes altres, inquirint sobre el no compliment de l'objectiu de dèficit o l'augment desmesurat del deute.

La resposta de Bauzà ha estat un envit a «agafar la calculadora i sumar» amb ell les xifres d'endeutament de les Illes Balears, però s'ha equivocat en la suma afegint 900 milions d'euros més als comptes per no fer bé els comptes.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube