Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE assegura que l'informe del Consell Escolar sobre la LOMCE obliga a Núria Riera a aplaçar-ne la seva aplicació

socialistes OkEl PSIB-PSOE creu que l'informe emès pel Consell Escolar desfavorable a l'aplicació de la LOMCE a 1r i 3r d'ESO i 1r de batxiller obliga a la conselleria d'Educació del Govern a aplaçar-ne la seva aplicació.

Els socialistes creuen que després del criteri del Consell Escolar, "Núria Riera ha d'escoltar a la comunitat educativa i seguir els criteris que aquesta ha marcat per votació".

Pel PSIB-PSOE el Govern Balear té ara una oportunitat única per començar a escoltar el criteri professional de la comunitat educativa "i no fer un nyap amb l'aplicació de la LOMCE, tal com ho va ser el TIL".

Del contrari, el Partit Socialista creu que la manca de previsió i les presses per aplicar la nova legislació perjudicarien, una vegada més, a l'alumnat de les Illes Balears.

Finalment, els i les socialistes han insistit en la manca de diàleg i l'autoritarisme del Govern Bauzá en l'àmbit educatiu durant tota la legislatura, i per això entenen que amb la LOMCE no pot passar el mateix i el dictamen del Consell Escolar ha de ser tengut en compte. De fet, el Grup Parlamentari Socialista ja demanat en reiterades ocasions l'ajornament de l'aplicació de la LOMCE "per poder treballar sense improvisacions, amb l'assessorament d'experts i el consens necessari". Unes propostes que fins ara han rebut la negativa del PP.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube