Imprimeix
PDF

Armengol: “L’herència que Bauzá ens deixa: 9.000 milions d’euros de deute, l’incompliment del dèficit públic, retallades injustificades i el dolor causat als ciutadans”

080415 Armengol JJPP web

Armengol, davant les insistents demandes de Bauzá, ha tornat a tancar la porta a qualsevol pacte o acord amb el PP: "el veig que està desesperat, Bauzá és capaç de qualsevol cosa per tal de guardar la cadira".

Dijous de la setmana que ve el president Bauzá haurà de comparèixer davant la Diputació Permanent del Parlament per a donar comptes del darrer fracàs de la seva política econòmica de la legislatura: l'incompliment del límit de dèficit públic, que el Consell de Política Fiscal i Financera del Ministeri havia fixat en l'1% sobre el PIB, per a l'erari públic de Balears, i que finalment s'ha enfilat fins l'1,71% del PIB, la qual cosa suposa una despesa suplementària de 458 milions d'euros només durant l'exercici 2014.

Aquesta xifra se suma a la del deute públic de Balears, que segons xifres del Banc d'Espanya, Bauzá es va trobar en els 4.500 milions d'euros a l'inici de juliol de 2011, i que ell deixarà molt a prop del doble d'aquesta quantitat. "Bauzá deixarà una mala herència pels comptes públics de Balears, amb el major deute de la història, prop dels 9.000 milions d'euros, i l'incompliment del dèficit, i això sense haver fet inversions", ha dit Francina Armengol.

La "desesperació" de Bauzá, la "degeneració" del PP

Davant les noves propostes de pactes post electorals que Bauzá ha llençat al PSIB-PSOE, Armengol les ha tornades a descartar un cop més. La portaveu socialista ha palesat que "la desesperació de Bauzá, que és capaç de qualsevol cosa per a guardar la cadira". Armengol creu que Bauzá ha arrossegat al PP "a una degeneració mai vista en democràcia" en una situació que ha motivat "la presentació de marques blanques a pobles de la Part Forana" en referència a la presentació de candidatures sota la fórmula d'agrupacions d'electors que substitueixen en alguns municipis les sigles del PP.

Armengol ha afirmat que "el PP té problemes interns gravíssims, i que Bauzá és incapaç de posar ordre en el seu partit", per que s'ha centrat en "governar en defensa dels seus interessos particulars".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube